Data actualizării:
Data publicării:

Ciolacu vs. Dragnea. Bulai: Este de domeniul penibilului absolut. Nu îți începi așa mandatul...

Autor: Anca Murgoci | Categorie: Politica
WhatsApp
Sociologul Alfred Bulai și jurnalistul Val Vâlcu au sesizat o diferență între Marcel Ciolacu și alți premieri pe care i-a avut România.

De asemenea, sociologul Alfred Bulai a observat diferențe și față de alți lideri ai PSD, cum ar fi Liviu Dragnea. Profesorul s-a referit la momentul când Liviu Dragnea, lider PSD, a ținut secret numele premierului, fără a spune nici măcar celor din conducerea partidului. Alfred Bulai a zis că acest lucru l-a costat în interiorul partidului.

„Până acum, Marcel Ciolacu n-a făcut nimic greșit. Avem în istorie premieri care au făcut greșeală după greșeală în prima lună, fiind neexperimentați.”, a zis Val Vâlcu, în ediția de sâmbătă a emisiunii „Nod în papură” de la DC News și DC News TV.

„Mai mult decât atât, Marcel Ciolacu nu a greșit nici în interiorul partidului. Să ne amintim că Liviu Dragnea a ajuns la putere pe bune, corect, prin alegeri, și atenție: a avut o primă mare surpriză încă din primul moment. Mă refer la episodul în care nu le-a zis nici colegilor săi de partid cine va fi premier. Totuși... Este de domeniul penibilului absolut.

Cei din conducere nu au știut, nu mă refer la membrii obișnuiți. Nu îți începi așa mandatul... Oamenii ăia vor avea ceva cu tine la un moment dat. Se închină smerit la tine până pierzi puterea. Așadar... da: Marcel Ciolacu s-a comportat bine față de colegii săi de partid și îi sunt datori în acest moment pentru că i-a adus la guvernare. El a negociat, el este actorul principal. Deocamdată nu a greșit comparativ cu alți miniștri. Nu a avut nicio gafă”, a zis Alfred Bulai.

În plus, sociologul a spus: „Încă un lucru care nu a fost remarcat. Unii premieri au făcut gafe pentru că nu știau cum este cu Guvernul. Mai spuneau o prostie, mai confundau niște date. Afirmațiile erau în tramvai. Dar, în general, miniștrii de la PSD au fost mai performanți, măcar ca imagine, decât cei de la PNL. La nivel de imagine, sunt și peste USR”.

VEZI ȘI: Cum s-a descurcat premierul Ciolacu până acum și motivul pentru care sondajele de august nu sunt credibile - https://www.dcnews.ro/cum-s-a-descurcat-premierul-ciolacu-pana-acum-si-motivul-pentru-care-sondajele-de-august-nu-sunt-credibile_925289.html

Vedeți mai multe aici, în emisiunea „Nod în papură”, de la DC News și DC News TV:

Youtube video image

 

VEZI ȘI: Sociologul Bulai îi dă dreptate lui Ciolacu cu privire la stadionul Ghencea. ”Stadionul e pe banii românilor, nu e pe banii primarului” - https://www.dcnews.ro/sociologul-bulai-ii-da-dreptate-lui-ciolacu-cu-privire-la-stadionul-ghencea-stadionul-e-pe-banii-romanilor-nu-e-pe-banii-primarului_925676.html

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel