Data actualizării:
Data publicării:

Ciolacu vrea să zguduie ANAF: Sunt foarte hotărât ca, împreună cu Nicolae Ciucă, să ducem reformele până la capăt

Autor: Nicoleta Baciu | Categorie: Politica
WhatsApp
Sursa foto: Inquam Photos / George Călin
Sursa foto: Inquam Photos / George Călin
Președintele PSD, Marcel Ciolacu, președintele Camerei Deputaților, a declarat că trebuie făcute reforme în ANAF. 

"Nimeni nu are dreptul să se joace într-o criză de securitate regională și după o pandemie. Nu e un semnal de alarmă, ci o abordare responsabilă a situației economice.  Avem materiale de la FMI, de la Banca Mondială. Când vrem să le implementăm, ne poticnim. Vorbim despre digitalizarea ANAF-ului de 30 de ani. De data asta se va face, pentru că decizia politică este una clară. Trebuie făcute reforme în ANAF. 

Din punctul meu de vedere, trebuie să ieșim din logica sporurilor. Sporurile deja câștigate trebuie trecute în anvelopa salariară. Și am terminat această discuție! Trebuie să schimbăm ce nu a funcționat și trebuie să ne asumăm acest lucru! Îndrăzneț și cu curaj. E momentul să o facem odată cu implementarea reformelor europene, trecute în PNRR.

Reformele nu trebuie folosite politic, pentru că atunci, iarăși, vom amâna implementarea lor. Sunt foarte hotărât ca, împreună cu Nicolae Ciucă, să ducem aceste reforme până la capăt", a spus președintele PSD, Marcel Ciolacu, președintele Camerei Deputaților.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel