Ciolacu, strategie înainte de moțiune: Colegii să evite întâlnirile până marți!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Facebook Marcel Ciolacu
Facebook Marcel Ciolacu
Marcel Ciolacu, președintele PSD, a anunțat strategia înainte de votul pentru moțiunea de cenzură. 

„Noi am depus o moțiune de cenzură care va fi marți în Parlament. PSD are cel mai mare grup din Parlamentul României, atât la Cameră, cât și la Senat – 157 de parlamentari. Mai sunt 3 independenți care au zis că și semnează, și votează. Suntem 160. Toți vom fi prezenți marți la vot și vom vota la vedere!”, a spus, joi seară, Marcel Ciolacu, liderul PSD adăugând că altă variantă este „exclusă”.

Marcel Ciolacu le-a cerut parlamentarilor PSD să evite adunările publice cu multe persoane și evenimentele care pot fi amânate pentru a nu se îmbolnăvi cu virusul SARS-CoV-2, în contextul în care marți trebuie să fie prezenți în Parlament pentru a vota moțiunea de cenzură.

„Mai mult, le-am zis colegilor mei, le-am scris și pe grupuri, ținând cont de pandemie, să evite întâlnirile publice cu mai multe persoane până în ziua de marți. E destul de clar”, a subliniat, la Realitatea Plus, Marcel Ciolacu. 

Amintim că PSD a depus moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîțu intitulată „Stop sărăciei, scumpirilor și penalilor. Jos Guvernul Cîțu”.

 

VEZI ȘI: BREAKING NEWS  DOCUMENT CNSU, decizii de ultimă oră despre școli, teste rapide, mască, circulație în afara locuinței

 

Moţiunea de cenzură, citită în plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului 

Moţiunea de cenzură a PSD a fost citită în plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului, urmând să fie dezbătută și votată pe data de 5 octombrie. USR PLUS și AUR au anunțat că o vor vota.

Premierul nu demisionează. Florin Cîțu: Se spun multe prostii în spațiul public

Premierul Florin Cîțu a declarat că nu demisionează înainte de ședința de marți din Parlament în care se va vota moțiunea de cenzură a PSD. 

Florin Cîțu a fost întrebat dacă va demisiona la începutul săptămânii viitoare din fruntea Guvernului. „Se spun multe prostii în spațiul public, noi avem multe lucruri de făcut pentru români”, a răspuns premierul.

În spațiul public a fost vehiculată varianta demisiei premierului Florin Cîțu chiar înainte de ședința din Parlament. Prin demisie, Cîțu ar putea fi propus din nou pentru funcția de premier în urma consultărilor de la Cotroceni privitoare la formarea unui nou Guvern.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel