Ciolacu şi premierul Soder, susținere reciprocă pentru echipele de fotbal la EURO 2024. Cei doi au făcut schimb de tricouri ale naționalelor
Data publicării:
Autor: Tiberiu Vasile
WhatsApp
Sursa foto: Guvernul României / Facebook
Sursa foto: Guvernul României / Facebook
Prim-ministrul Marcel Ciolacu și liderul guvernului bavarez, Markus Soder, au exprimat sprijin reciproc pentru echipele naționale ale României și Germaniei la Campionatul European de Fotbal EURO 2024, făcând un schimb simbolic de tricouri ale celor două echipe.

Într-o postare pe contul său de Facebook, la încheierea întâlnirii comune a celor două guverne, român și bavarez, și a discuțiilor bilaterale cu Markus Soder, desfășurate la München, Marcel Ciolacu a transmis urările sale: "Succes maxim naționalei Germaniei în meciul de mâine. Ne revedem în finală!"

Între imaginile care însoțesc postarea se află și o fotografie în care Marcel Ciolacu arată un tricou al naționalei de fotbal a Germaniei, în timp ce Markus Soder afișează un tricou al echipei naționale de fotbal a României.

În timpul conferinței de presă susținute după întâlnirile de la sediul Cancelariei de Stat Bavareze, Markus Soder i-a adresat și el un mesaj premierului român: "Le doresc mult succes la Campionatul European; dar dacă veți juca împotriva Germaniei, să știți că nu vă voi mai ura succes", conform Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel