Ciolacu și Ciucă, distanți în tribuna meciului România-Elveția. Bogdan Chirieac: Separarea asta a partidelor nu mi se pare de bun augur
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Ciolacu și Ciucă, distanți în tribuna meciului România-Elveția. Bogdan Chirieac: Separarea asta a partidelor nu mi se pare de bun augur / Foto: Captură video Antena 3 CNN
Ciolacu și Ciucă, distanți în tribuna meciului România-Elveția. Bogdan Chirieac: Separarea asta a partidelor nu mi se pare de bun augur / Foto: Captură video Antena 3 CNN
Analistul politic Bogdan Chirieac a vorbit despre separarea partidelor la meciul România-Elveția, acolo unde au fost prezenți mai mulți politicieni.

Politicienii de la toate partidele s-au înghesuit la meciul România-Elveția. Nicolae Ciucă s-a dus pe stadion cu fiul și cu șeful Senatului din Cehia. A stat departe de premierul Marcel Ciolacu, care a mers cu toți colegii de partid. La meci au fost și Ionuț Moșteanu, purtătorul de cuvânt al USR, mai mulți social-democrați, printre care deputatul Marian Mina, Paul Stănescu, secretarul general al PSD, Sorin Grindeanu, vice-premier și ministru al Transporturilor.

Analistul politic Bogdan Chirieac a fost întrebat în acest context la Antena 3 CNN despre decizia politicienilor de a se afișa la acest meci, dar și despre această separare dintre Nicole Ciucă și Marcel Ciolacu.

"Până acum erau nelipsiți, împreună, umăr la umăr, când era Nicolae Ciucă premier. E adevărat că era și campania electorală mult mai departe atunci, în timp vreau să spun. Acum separarea asta a partidelor nu mi se pare de bun augur deoarece au lucrat împreună pentru România și nu au lucrat atât de rău, fie vorba între noi. Aș prefera să îi văd în continuare împreună, să știți, și ca mine probabil mulți români", a declarat Bogdan Chirieac.

Bogdan Chirieac: Deocamdată nu sunt alte formațiuni politice

"Lucrează bine cu Nicolae Ciucă domnul Ciolacu, că în rest vine PNL-ul și spune că nu e bine nimic și se răstoarnă totul, și se mai ceartă puțin, și mai întârzie măsurile...", a intervenit Andreea Dumitrache.

"Atunci să îi ia pe ”ai mei”, pe USR, cu doamna Kovesi candidat la prezidențiale și transformăm țara așa cum este în plină creștere economică într-un Sector 1 la nivelul României, într-o groapă de gunoi, că noi știm să facem asta, deci asta este alternativa. Cu domnul Simion nu ne-am lămurit ce și cum, ce zice Occidentul pentru că fără Occident nu are rost să ne mai chinuim că ne ducem... mă rog, nu chiar pe urmele Republicii Moldova, dar nu vom avea creșterea economică pe care o scontăm. 

Deci deocamdată nu sunt alte formațiuni politice, poate vor apărea, credibile, verificate, membre în partide europene puternice, deși totuși hai să luăm lucrurile mai pragmatic. Nu va veni din sistemul solar un alt partid politic, ăștia sunt la masă în acest moment. Îl vrem înapoi pe Vlad Voiculescu la Ministerul Sănătății? Vrem lucrul acesta?", a spus Bogdan Chirieac. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel