Urmărește emisiunea live
Ciolacu, război cu Dăncilă pe SMS-uri
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
PSD nu va vota bugetul pe 2021
PSD nu va vota bugetul pe 2021
Marcel Ciolacu, președintele PSD, are o replică pentru Viorica Dăncilă, după ce a spus că a fost „trădată”.

Viorica Dăncilă l-a acuzat, joi, pe actualul lider al social-democraţilor, Marcel Ciolacu, de faptul că a trădat-o, exprimându-şi regretul că l-a susţinut pe acesta, în mandatul trecut, pentru funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor. Viorica Dăncilă a declarat, la Antena 3, că a fost „trădată”. 

„Paul Stănescu a trădat din prima clipă. Imediat după arestarea lui Liviu Dragnea (n.r. mai 2019), Stănescu a venit la mine și a spus că trebuie să demisionez din funcția de premier”, a spus Viorica Dăncilă.

„În timpul moțiunii, mi-am dat seama că am fost trădată din PSD”, a mai zis Dăncilă. „După ce a trecut moțiunea de cenzură, am primit un mesaj (n.r. de la Marcel Ciolacu) că îi pare rău pentru faptul că nu a fost alături de mine. Am și acest mesaj”, a continuat Dăncilă.

Ciolacu, replică

„Eu nu am jignit niciodată o femeie, nu m-am răstit. Am vrut să fac această precizare. Am multe defecte, mai puțin acest defect. Moțiunea de cenzură a trecut. De la organizația Buzău, condusă de mine, sau de la cea din Olt, condusă de domnul Stănescu, nu a plecat niciun parlamentar. Oricâtă supărare ai avea, nu poți să inventezi altă matematică decât cea existentă. Domnul Tăriceanu a ieșit de la guvernare și în momentul acela a rămas un vid matematic de voturi. Era foarte greu de gestionat ca moțiunea de cenzură să nu treacă, mai ales pe o emoție colectivă pe care o cunoaștem. Era un val de emoție politică și în Parlament. Nu vreau să intru în discuții cu doamna Dăncilă. Cunosc alt adevăr”, a zis Marcel Ciolacu, joi seară, în platoul Antena 3. 

„Nu am absolut nimic să-i reproșez. Învățăm din trecut, dar să nu uităm că trebuie să mergem înainte”, a mai spus Ciolacu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel