Ciolacu: PSD are un motiv pentru care nu scoate oamenii în stradă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Marcel Ciolacu / Captură Antena3
Marcel Ciolacu / Captură Antena3
Președintele PSD Marcel Ciolacu a dezvăluit, marți seară, că partidul are un motiv pentru care nu scoate oamenii în stradă.

Liderul social-democraților, Marcel Ciolacu, a spus marți seară, la Antena3, că „eu nu pot să instig oamenii să iasă acum în stradă.”

Apoi, explicând că susține vaccinarea populației anti-Covid-19 și portul măștii, Ciolacu a ajuns și la motivul pentru care PSD nu scoate oamenii la proteste împotriva actualei guvernări. 

„Eu susțin vaccinarea. Sunt de acord că oamenii trebuie să se vaccineze. Cred că, în acest moment, cea mai bună soluție este vaccinarea. Sunt total de acord că nu trebuie să fie obligativitatea vaccinării. Fiecare decide și statul trebuie să găsească soluții pentru cei care refuză vaccinarea. Așa e responsabil.”, a explicat președintele PSD Marcel Ciolacu la emisiunea „Subiectiv”, precizând că „purtarea măștii în acest moment este benefică.”

Marcel Ciolacu a subliniat ulterior că „nu pot să instig acum, să scot... PSD-ul încă are capacitatea să scoată zeci de mii de oameni în stradă. Nu pot să-mi asum ca eu să îmbolnăvesc oamenii. E un argument foarte puternic. Nu pot să fac acest lucru!”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel