Data publicării:

Ciolacu povestește o întâmplare amuzantă din politică: Omul se oprise crezând că este pomană

Autor: Anca Murgoci | Categorie: Politica
WhatsApp
„Andrei”, inteligența artificială, l-a întrebat pe Marcel Ciolacu, candidatul PSD la prezidențiale, care este cea mai amuzantă întâmplare din politică.

Într-o lume politică dominată de dezbateri aprinse și strategii electorale, un moment de umor poate aduce o perspectivă mai umană asupra liderilor politici. Marcel Ciolacu, candidatul Partidului Social Democrat (PSD) la alegerile prezidențiale din 2024, a împărtășit recent un astfel de moment, care a captat atenția publicului și a adus un zâmbet în mijlocul unei perioade electorale tensionate.

În cadrul emisiunii „În Opoziție cu Denise Rifai”, Marcel Ciolacu a fost întrebat de „Andrei”, un chatbot de inteligență artificială, care este cea mai amuzantă întâmplare pe care a trăit-o în cariera sa politică. Într-o notă relaxată și cu un zâmbet pe buze, Marcel Ciolacu a povestit despre o situație inedită pe care a trăit-o în timpul unei adunări politice într-o zonă rurală.

„Făceam adunări în zona rurală. Făceam așa un fel de curs pentru oameni. Ne strângeam acolo cu toții - colectivul de partid din comuna respectivă. Ne-am așezat acolo pe băncuțe, au început liderii politici să vorbească etc. La un moment dat a oprit o căruță, a coborât căruțașul, și-a luat basca în mână, a venit spre noi și a zis: „Dumnezeu să-l ierte!”

Omul se oprise crezând că este o pomană. Acesta a fost un moment mai umoristic”, a zis Marcel Ciolacu la emisiunea „În Opoziție cu Denise Rifai”. 

Această relatare simplă reflectă o realitate din mediul rural românesc, unde evenimentele comunitare se intersectează adesea cu viața de zi cu zi a oamenilor. Faptul că un cetățean a confundat o adunare politică cu o ceremonie funerară denotă umorul situației. 

Această poveste ne amintește că, dincolo de retorica politică și de bătăliile electorale, există și momente de umanitate și umor care pot sparge barierele dintre politicieni și cetățeni. Într-o perioadă în care tensiunile electorale sunt la cote înalte, astfel de anecdote oferă o pauză binevenită, aducând un strop de normalitate și chiar de autoironie în peisajul politic.

Ciolacu, cunoscut pentru abordarea sa pragmatică, a arătat prin această poveste că, indiferent de poziția pe care o ocupă, este important să nu uităm de latura umană a politicii. Politicienii, ca și cetățenii pe care îi reprezintă, sunt oameni care trăiesc momente de bucurie, tristețe și, uneori, râs împreună. Aceasta este esența unei relații autentice între cei care guvernează și cei guvernați.

Youtube video image

 

VEZI ȘI: Firea, mesaj subtil după congresul PSD. Replica lui Ciolacu: https://www.dcnews.ro/firea-mesaj-subtil-dupa-congresul-psd-replica-lui-ciolacu_969764.html

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel