Ciolacu: Portul Constanța a devenit cel mai important hub din Europa Centrală și de Est / Va avea un rol în reconstruirea Ucrainei
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: George Eduard Caramiciu
WhatsApp
Guvernul României
Guvernul României
Prim-ministrul României asigură dezvoltarea Portului Constanța prin companiile emirateze.

Guvernul României a publicat mesajul transmis de Marcel Ciolacu, aflat în continuare în Emiratele Arabe Unite, prin care spune cât de important este și va fi rolul Portului Constanța în Europa.

Atât în prezent, cât și în viitor, Portul Constanța este un punct strategic cheie, iar acesta va avea un rol important în reconstrucția Ucrainei.

„Premierul Marcel Ciolacu: Portul Constanţa a devenit cel mai important hub de distribuţie a mărfurilor la Marea Neagră pentru Europa Centrală şi de Est! Dezvoltarea capacității acestuia este absolut necesară pentru întărirea rolului cheie de platformă logistică, în perspectiva procesului de redresare şi reconstrucţie a Ucrainei. De aceea, ne dorim să continuăm actualele parteneriate pe care le avem cu companiile emirateze, prin care Portul Constanța deja își consolidează capacitatea strategică și logistică”, se arată în mesajul Guvernului României, de pe Facebook.

Întrevederea între premierul Marcel Ciolacu și reprezentanții DP WORLD

DP World este o companie multinațională de logistică din Emiratele Arabe Unite cu sediul în Dubai, Emiratele Arabe Unite. Este specializată în logistică de mărfuri, operațiuni de terminale portuare, servicii maritime și zone de liber schimb.

Director General Portul Constanța, Mihai Teodorescu: Constanța își va mări capacitatea cu până la 20%

Deși încă nu a fost semnat niciun contract, Portul Constanța va beneficia de investiții masive, mărindu-și eficiența considerabil.

Mai multe detali aici: Director General Portul Constanța, Mihai Teodorescu: Constanța își va mări capacitatea cu până la 20% / Putere de operare de până la 125 de milioane de tone

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel