Război politic declanșat de Cîțu prin atacarea lui Ciolacu. Val Vâlcu: PNL, greșeală îngrozitoare în plină criză
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
FOTO AGERPRES
FOTO AGERPRES
Val Vâlcu a reacționat după atacul dur lansat, duminică, de Florin Cîțu.

Florin Cîțu l-a comparat pe liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, cu celebrul personaj din fimul „Nașul", spunându-i „The Godfather". Cîțu l-a acuzat, într-un mesaj publicat duminică pe contul său de Facebook, pe Ciolacu că minte românii în ceea ce privește amânarea ratelor la bănci. Mesajul complet al lui Cîțu poate fi citit AICI.

Val Vâlcu: Gesturi electorale care nu vor ajuta PNL


„În aceste momente de criză, PNL nu reușește să iasă din logica electorală, să-și schimbe discursul și să înțeleagă momentele prin care trece țara. De ce e grav acest lucru? Pentru că PNL se află la guvernare și are toată puterea, dar și toată răspunderea. Ori ce vedem? Discursurile lui Orban sunt ca în campania electorală din anii 90. Orban este demagogul bun și performant într-o campanie electorală în care s-a mizat pe ura la adresa adversarului", a spus Val Vâlcu, ulterior făcând referire la atacul lansat de Florin Cîțu.

„Remarcat prin demisia cu cinci minute înainte de vot și mesajul prin care și-a justificat gestul abject, Florin Cîțu continuă în aceeași cheie. Să nu uităm că, în astfel de momente dificile, cu atât mai mult se văd greșelile Guvernului.

În situații de criză, se merge pe o uniune națională. Și, poate, ar fi fost necesar un Guvern de Uniune Națională, astfel încât să fie cumulate procentele de încredere în diversele formațiuni politice, iar populația să aibă încredere în autorități. Disputele politice, cum este cea inițiată de Florin Cîțu, nu fac decât să slăbească încrederea în autorități. Sunt gesturi electorale, politicianiste, care nu vor ajuta PNL. Nici la alegerile viitoare. Dacă populația nu are încredere în autorități, vom trece mai greu prin criză, iar rezultatele vor fi dezastruoase și pentru cetățeni, dar și pentru PNL. Nici măcar din punct de vedere pragmatic nu are sens”, a precizat Val Vâlcu.

Atacul lansat de Florin Cîțu este un „semnal prost", consideră acesta. „Dacă nu sunt în stare să gestioneze propria comunicare și să acționeze în interesul lor, te gândești cum o vor face în interesul cetățenilor?!", a concluzionat Val Vâlcu.

Acest articol reprezintă o opinie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel