Ciolacu, întrebat dacă îi simte lipsa președintelui Iohannis: Nu credeam că voi trăi momentul în care voi veni la televiziune şi va trebui să îi iau eu apărarea
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Inquam Photos / George Călin
Inquam Photos / George Călin
Premierul Marcel Ciolacu spune că nu credea vreodată că va trebui să-i ia apărarea președintelui Klaus Iohannis, la televizor.

"În primul rând, eu comunic cu preşedintele României instituţional. Am discuţii, am avut şi acum câteva zile, voi avea şi în zilele următoare în problema Schengen, ne coordonăm. Ştiţi foarte bine că preşedintele reprezintă, la Consiliul European, România, faţă de alte state unde reprezintă prim-miniştrii. Dar avem o decizie a CCR-ului şi o respectăm.

Nu credeam că o să trăiesc momentul în care voi veni la televiziune, la dvs, şi va trebui să îi iau eu apărarea preşedintelui României, după ce a vândut Ardealul.

În ceea ce priveşte relaţia cu preşedintele României, instituţional mie nu îmi lipseşte. Vorbesc cu președintele şi ne coordonăm, cum este şi normal, în primul rând, pe politica externă. Este normal, când mă întorc dintr-o vizită dintr-un stat străin, cu toate că sunt însoţit de ministrul de Externe care face informări prim-ministrului, preşedintelui, să am o discuţie cu preşedintele despre lucrurile pe care le-am convenit în statele respective. Normal, înainte de a merge, vedem care sunt interesele majore în zona de externe şi ale României.

Funcţionez instituţional corect cu instituţia prezidenţială reprezentată de preşedintele Klaus Iohannis", a spus Marcel Ciolacu, la Digi 24.

Vezi și:  Marcel Ciolacu, despre o posibilă alianță cu AUR: Trebuie să o spun și public, ca să aibă domnul Kelemen Hunor confortul

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel