Ciolacu, întâlnire cheie: Am intrat în linie dreaptă
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Marţi, Marcel Ciolacu s-a întâlnit cu personalul diplomatic al Reprezentanței Permanente a României pe lângă Uniunea Europeană (UE), pentru a discuta despre planul general al reprezentării în domeniul afacerilor europene și despre situația specială a pregătirii și exercitării Președinției Consiliului UE, din primul semestru al anului 2019, a anunţat vicepremierul.

"Am intrat în linie dreaptă pentru a ne asuma o responsabilitate majoră, cu impact decisiv asupra rolului pe care îl dorim pentru țara noastră în UE. Afacerile europene sunt un pilon de sprijin al politicii noastre externe, mizele fiind majore și decurgând din proiectul național de dezvoltare a României, pe termen lung. De aceea, îmi doresc ca noi toți să promovăm un profil european de partener solid, serios și de încredere, care își respectă angajamentele şi contribuie la dezvoltarea construcției europene.

Provocările nu sunt puține și nici minore, dar depinde doar de noi să transformăm aceste provocări în oportunități care să permită avansarea poziției României.

Urez mult succes tuturor celor din cadrul Reprezentanței Permanente în îndeplinirea sarcinilor și îi asigur că Guvernul va acorda atenție maximă atingerii obiectivelor ambițioase pe care ni le-am fixat în domeniul afacerilor europene", este mesajul transmis, marţi, 22 august, pe Facebook, de Marcel Ciolacu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel