Data actualizării:
Data publicării:

Îl susține Marcel Ciolacu pe Mircea Geoană la prezidențiale? ”În politică, trebuie să ştii să laşi uşile deschise pentru orice discuţie”

Autor: Tiberiu Vasile | Categorie: Politica
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Premierul Marcel Ciolacu a vorbit despre șansele ca PSD să îl susţină pe Mircea Geoană la alegerile prezidenţiale, dar și de varianta candidatului comun la Cotroceni.

"Domnul Mircea Geoană a spus că nu doreşte să fie susţinut de PSD", a afirmat Marcel Ciolacu.

Când a fost întrebat dacă personal l-ar susţine pe acesta, premierul a declarat: "Eu nu pot să fac altceva decât ce hotărăsc împreună cu colegii mei".

Referitor la o posibilă candidatură a sa la alegerile prezidențiale, Marcel Ciolacu a subliniat din nou că o hotărâre va fi luată după scrutinul din 9 iunie.

"Este exclusă varianta ca Partidul Social Democrat să nu aibă un candidat"

"Fiind preşedinte de partid, este normal ca abordarea mea corectă faţă de colegi şi faţă de români este întâi să vedem rezultatele de la alegerile de pe data de 9, iar pe urmă, tot împreună cu colegii mei, o să luăm cea mai bună decizie. (...) Ce pot să vă spun cu certitudine: este exclusă varianta ca Partidul Social Democrat să nu aibă un candidat", a spus el.

În ceea ce privește varianta unui candidat comun al coaliției PSD-PNL pentru Cotroceni, premierul a susținut că "în politică, dacă vrei să ai şi performanţă, trebuie să ştii să laşi uşile deschise pentru orice discuţie", conform Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel