Ciolacu, după renumărarea voturilor: Armand a pierdut alegerile. Vom declanșa referendum pentru a face alegeri în Sectorul 1
Autor: Doinița Manic | Publicat pe: 19 apr, 23:13
Marcel Ciolacu, liderul Partidului Social Democrat,  a declarat că va declanșa un referendum pentru a face noi alegeri în Sectorul 1 al Capitalei, în contextul în care renumărarea voturilor ar fi scos la iveală că Armand a pierdut de fapt alegerile.

Clotilde Armand a pierdut alegerile, iar desființarea SIIJ e cerută pentru a îngropa ancheta, a declarat Marcel Ciolacu: „Tehnic, vom declanșa strângerea de semnături și referendum pentru a face alegeri în Sectorul 1”.

„Ancheta de la SIIJ, pentru că șeful biroului electoral de sector era magistrat și ancheta e dusă de SIIJ, aflăm că doamna Clotilde a pierdut alegerile. Vă dau detalii - mai sunt 220 de saci de numărat, dar trendul electoral e unul foarte clar: se va demonstra că dl. Tudorache a câștigat alegerile. În momentul în care se desființează SIIJ, se desființează și această anchetă și atunci o îngropăm. Eu nu înțelegeam de ce este acest elan de desființare a SIIJ. În seara asta am aflat - au mutat numărătoarea la Poliție... Uite, oamenii aceia și-au făcut treaba.”, a spus Marcel Ciolacu la TVR.

Întrebat ce surse are, liderul PSD a răspuns: „Cunosc detalii”.

Informația este că dl Tudorache a câștigat alegerile. Tehnic, vom declanșa strângerea de semnături și referendum pentru a face alegeri în Sectorul 1. Presupun că dna Clotilde nu este bolșevică, ca pe timpul lui Stalin - nu contează cine votează, ci cine numără - și-și va da demisia, va pleca. Îi anunț cu tristețe că SIIJ nu se va desființa în 15 zile până ancheta va fi finalizată.”, conchide liderul social-democrat, citează Mediafax.

Reamintim că, potrivit unor informații apărute în presa online, Daniel Tudorache ar fi bătut-o pe Clotilde Armand cu peste 1.360 de voturi.

VEZI ȘI: Presă online: După renumărare, s-a constatat că Tudorache ar fi bătut-o pe Armand cu peste 1.360 de voturi - Surse

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro