Ciolacu, despre mama sa: E o luptătoare şi eu nu sunt pregătit să fiu orfan
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Marcel Ciolacu a vorbit despre mama sa, transmiţându-i şi un mesaj. 

"Aveţi remuşcări că nu puteţi fi mai aproape de mama dumneavoastră care est bolnavă?", l-a întrebat Denise Rifai pe Marcel Ciolacu, în emisiunea de la Kanal D.

"Am remuşcarea că nu petrec mai mult timp cu dânsa. Dar întotdeauna când mă duc la Buzău - nu cred că se supără soţia sau altcineva - în primul rând mă opresc la mama. Stau cu dânsa şi în cele două trei zile, mai ales la sfârşit de săptămână, încerc să trec măcar o dată pe la dânsa, să vorbesc, să-mi povestească de vecini. E o luptătoare şi eu nu sunt pregătit să fiu orfan şi nu am ce să-i fac, va trebui să lupte în continuare să mai trăiască şi să ne mai vegheze pe fiecare dintre noi. Mai ales acum că o să fie şi străbunică în septembrie-octombrie şi cred că e mobilizată să reziste", a mărturisit Marcel Ciolacu. 

Ce a mai declarat Ciolacu în cadrul emisiunii

Marcel Ciolacu a vorbit şi despre Viorica Dăncilă, la emisiunea lui Denise Rifai.

"Viorica Dăncilă a făcut o greşeală imensă. Atunci când deciziile nu le mai iei în interiorul partidului, atunci vei lua întotdeauna nişte decizii greşite. Am fost unul dintre cei - alături de Paul Stănescu şi de alţi colegi - care i-am spus că nu este bine să facă congres înainte de alegerile prezidenţiale şi să se încerce acest forţaj. Nu ştiu unde s-a greşit mai mult, dar evident s-a greşit undeva, fiindcă Partidul Social Democrat, după alegerile prezidenţiale - să fim sinceri - aproape a reintrat în disoluţie.

Planul lui Klaus Iohannis de a distruge Partidul Social Democrat ar fi continuat dacă nu am fi luat nişte măsuri care ne-au dus, pe urmă, într-un termen foarte scurt, să câştigăm două rânduri de alegeri: atât cele locale, cât şi cele parlamentare", a declarat preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, la Kanal D.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel