Data publicării:

Ciolacu, despre comasarea alegerilor: Să vedem ce vor românii, nu m-a oprit nimeni pe stradă să mă întrebe de comasare

Autor: Dana Mihai | Categorie: Stiri
WhatsApp
Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea
Premierul Marcel Ciolacu, preşedinte al PSD, a declarat vineri, la Baia Mare, în legătură cu o posibilă comasare a alegerilor, că nu este o prioritate pentru români acest subiect, în condiţiile în care nu l-a oprit nimeni pe stradă să îl întrebe despre comasare, ci despre nivelul de trai.

'Una e discuţia în interiorul fiecărui partid, alta e discuţia în coaliţie. Haideţi să vedem ce îşi doresc românii, în primul rând. Din punctul meu de vedere, pentru români nu este nicio prioritate nicio comasare. Nu m-a oprit nimeni pe stradă (...) să mă întrebe de comasare, toată lumea întreabă despre nivelul de trai', a spus Ciolacu, întrebat de jurnalişti despre o posibilă comasare a alegerilor şi dacă acest subiect se va discuta în coaliţie.

Întrebat care este opinia lui despre o comasare a alegerilor, Ciolacu a replicat: 'să aflăm de la români!'. Preşedintele PSD a fost întrebat şi despre un candidat comun PSD-PNL la prezidenţiale.

'Staţi să depăşim întâi europarlamentarele', a fost răspunsul lui Ciolacu.

Premierul Marcel Ciolacu şi ministrul Agriculturii, Florin Barbu, au făcut, vineri, o vizită la o fermă zootehnică din Baia Mare şi au susţinut declaraţii de presă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel