Ciolacu: Avem o competiţie, momentan, de scris cărţi. Nu particip la ea!
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Premierul Marcel Ciolacu a zis, luni, că va vorbi despre candidatul PSD la prezidenţiale după alegerile din data de 9 iunie, subliniind că nu participă la competiţia 'de scris cărţi', cu referire la anunţul făcut de preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, care a zis că își va lansa o carte în luna iunie.

Marcel Ciolacu a fost chestionat ce părere are despre faptul că PNL îl susţine pe Nicolae Ciucă la prezidenţiale şi dacă este posibil ca cele două partide ale coaliţiei să susţină același om la alegerile prezidențiaele.

'După data de 10 (iunie - n.red.) o să vă spun, împreună cu colegii mei din PSD, decizia privind candidaturile. Până atunci, avem o competiţie, momentan, de scris cărţi. Nu particip la ea', a zis Marcel Ciolacu, după o vizită la Piaţa '16 Februarie' din Bucureşti.

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a anunţat faptul că îşi va lansa în iunie cartea 'Un ostaş în slujba ţării'. Cartea va apărea la Editura RAO. Încasările ar urma să fie donate către iniţiative caritabile.

'Paginile acestei cărţi sunt despre mine. Nu despre funcţiile pe care le-am ocupat, nu despre imaginea mea publică, nu sunt bilanţ şi nici program electoral. Sunt gândurile mele despre ce a însemnat tranziţia de la om de armată la om politic. Sunt despre viaţa mea, cea din spatele pupitrului, a microfonului sau a televizorului', a scris Nicolae Ciucă, pe site-ul său. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel