Ciolacu, ALUZIE la Orban, după atacul public la familia lui Rafila. ”Notă de plată”
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Marcel Ciolacu a făcut o aluzie cu privire la adresa premierului Ludovic Orban, după atacul public la adresa familiei lui Alexandru Rafila, în urma deciziei acestuia de a candida la parlamentare pe lista PSD. 

”Am constatat și eu, după venirea dlui. prof. Rafila (n.r. pe lista PSD pentru parlamentare), un atac la familia dumnealui, știind atât eu, cât și dl. prim-ministru Orban foarte bine adevărul, mai ales dl. prim-ministru Orban, pentru că este mai bine informat decât mine. Sunt ferm convins că și dvs. personal, cât și familia dvs. (n.r. a lui Streinu Cercel) veți fi atacați de acești oameni mici care nu văd dimensiunea dezastrului sanitar din acest moment din România. Eu îmi cer scuze dvs., familiei dvs., dlui profesor Rafila și familiei dânsului pentru acest inconvenient pe care trebuie să-l suportați prin faptul că ați decis să faceți parte din viitorul Parlament. Este o notă de plată pe care cu toții o plătim la un moment dat” a spus Marcel Ciolacu, în conferința de presă de astăzi. 

Reacția lui Marcel Ciolacu a venit după ce unele site-uri au scris că tatăl prof. dr. Alexandru Rafila ar fi fost, timp de un an, între 1948 și 1949, șeful Securității Arad. Declarația liderului PSD face aluzie la faptul că și tatăl premierului Ludovic Orban a ocupat o funcție similară, fapt recunoscut de liberal. Tatăl liderului PNL ar fi fost șef-serviciu și locțiitor la Serviciul Raional Stalin, în perioada 1948 – 1956. Argumentul adus în favoarea sa de către premier a fost că tatăl său a fost trecut în rezervă înainte de nașterea sa, respectiv în 1963. Pe acest principiu, și Alexandru Rafila s-a născut în 1961. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel