Data publicării:

Ciolacu a demontat cel mai mare mit despre USR: „Parcă erau partidul tinerilor și tocmai ei fac așa ceva?!”

Autor: Ioan-Radu Gava | Categorie: Politica
WhatsApp
Marcel Ciolacu. Sursă foto: Crișan Andreescu
Marcel Ciolacu. Sursă foto: Crișan Andreescu
Marcel Ciolacu, premierul României, a demontat miturile despre Uniunea Salvați România.

Într-un interviu exclusiv la DC News, la emisiunea electorală DC Votez, moderată de jurnalista Anca Murgoci și analistul politic Bogdan Chirieac, Marcel Ciolacu, premierul României a demontat toate miturile despre USR.

„Domnul Nicușor Dan a fost la noi, dar și doamna Firea a venit“, a spus Bogdan Chirieac.

„Dar de ce nu vin împreună? Pot să o ia și pe doamna Clotilde, cu șobolani, fără șobolani, cum vrea ea“, a spus premierul României.

CITEȘTE ȘI          -        EXCLUSIV  Examen de cetățenie dacă vrei să devii din muntean moldovean. Cum i se spunea lui Ciolacu. Chirieac: E dovada clară că sunteți moldovean / video

„Nu, nu, nu! Noi avem o redacție curată, nu e cazul să aducem rozătoare și aici“, a punctat analistul politic.

„Totul a fost o poveste. USR-ul a venit cu corupția și sunt cel mai corupt partid. Au cei mai mulți corupți candidați. Îi găsești pe listele la europarlamentare cu vaccinuri, la primăriile de sector, toți primarii lor în funcție au probleme cu DNA și dintr-odată DNA-ul este rău.

De asemenea, s-a zis că sunt partidul tineretului. Vreau să vă spun că în PNRR nu au prins niciun euro pentru tineret. S-a dezumflat și povestea asta. Sunt cei care iubesc mediul - Sectorul 2 e condus de un USR-ist și are 12 metri de spațiu verde pe cap de locuitor. Recomandarea europeană e de 26-28. L-ați auzit vreodată pe primarul de la Sectorul 2 vorbind despre mediu, despre tineret? Câte povești sunt?“, a întrebat, retoric, Marcel Ciolacu.

CITEȘTE ȘI          -          EXCLUSIV  Ce le reproșează Marcel Ciolacu ultimilor doi președinți ai României. "Eu nu intru în această competiție pre-prezidențială de lansări de cărți"

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel