Ciocolata la micul dejun, secretul siluetei de vis. Până la ce ora trebuie consumată pentru a slăbi
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Ți se poate părea ciudat, dar se pare că acest lucru chiar funcționează. Te poți bucura în continuare de bucățica ta de dulce, fără să-ți faci griji că s-ar putea depune.

În urmă cu câţiva ani, cercetătorii de la Universitatea Tel Aviv au dezvăluit că în fiecare dimineaţă consumă ciocolată, spunând că îi ajută să se concentreze mai bine și se pare că aceasta te ajută să scazi în greutate.

“Când te trezeşti dimineaţa, creierul are imediat nevoie de energie”, spune Dr. Daniela Jakubowicz, potrivit csid.ro. “Acesta este momentul din zi când corpul transformă mâncarea în energie. Dacă serveşti micul dejun mai târziu, corpul va fi încă alert, luând energia din mâncare sub forma grăsimilor. În felul acesta, creşti în kilograme mâncând puţin”, mai spune aceasta.

Ciocolata nu trebuie consumată mai târziu de ora 9 dimineaţa. Conform lui Jakubowicz, persoanele care consumă carbohidraţi, proteine şi un desert cu 600 de calorii, scad mai repede în greutate decât cele care consumă doar 300 de calorii la micul dejun servit mai târziu decât trebuie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel