Noutatea, care are la bază un tip special de boabe de cacao, este rezultatul unui deceniu de dezvoltare, precizează directorul general de la Barry Callebaut.
Ciocolata rubinie dezvăluită marţi la Shanghai are o aromă naturală de fructe de pădure dulce-acrişoară. "Este naturală, este colorată, este hedonistică, dar păstrează autenticitatea ciocolatei. Este un amestec drăguţ care este pe placul generaţiei millennials", susţine directorul.
Boabele utilizate pentru producţia de ciocolată rubinie vin din Coasta de Fildeş, Ecuador şi Brazilia, iar culoarea neobişnuită este dată de pudra extrasă în momentul procesării boabelor, a dezvăluit Antoine de Saint-Affrique, subliniind că nu sunt adăugate fructe de pădure sau coloranţi.
[citeste si]
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
- Prinţul Harry se întoarce în Anglia
- Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac. Zodia care primeşte "un strop suplimentar de carismă"
- Fructul pe care japonezii îl mănâncă pentru a-și proteja memoria
- Situaţia în care mulţi şoferi se încurcă. Cine are prioritate la intrarea pe banda din mijloc pe o şosea cu trei benzi pe sens
- Incendiu puternic în zona Aviației din Capitală / Galerie foto - video. Update: A fost emis RO-ALERT
- SUA încetează furnizarea de rachete Patriot către Ucraina: Spania și Japonia intervin
- Primăria Deva cere daune materiale și morale pentru zilele în care telecabina care urcă pe Dealul Cetăţii nu a mers
- Ministra Muncii: România s-a angajat că va renunţa la posibilităţile de pensionare anticipată
- Programul Casa Verde Fotovoltaice, deblocat. Laurențiu Neculaescu (AFM): Documentul care e obligatoriu la decontare / video
- Un bărbat din Giurgiu este proprietarul motocicletei Regelui Mihai I şi a unei maşini ca cea folosită de comisarul Moldovan