Cioacă: "N-o mai căutați în râpe". Ce indiciu le-a dat anchetatorilor
Data publicării:
Autor: Covrig Roxana
WhatsApp
cioaca
cioaca

Poliţistul Cristian Cioacă, acuzat că şi-a omorât soţia, le-a dat anchetatorilor un indiciu despre cum ar putea să o găsească pe Elodia Ghinescu. Din închisoare, el le-a cerut poliţiştilor să n-o mai caute pe Elodia prin "ape şi râpe" şi să meargă la vamă, unde ar exista evidenţa că avocata a părăsit ţara în 2007.

Deranjat de atitudinea anchetatorilor, care, de cinci ani, îl văd drept asasin, Cioacă a trimis o scrisoare la CEDO: "Reclam încălcarea dreptului la respectarea vieţii private şi de familie, prin modul în care mi-a fost afectată imaginea, profesia, renumele public, viaţa de familie, prin prezentarea mea timp de cinci ani ca fiind vinovat de uciderea soţiei mele", scrie Gândul.

El a adăugat că "organele judiciare române nu au făcut o anchetă corespunzătoare şi completă. Deşi evidenţele oficiale au arătat că soţia mea a părăsit ţara, în loc să fie căutată ca persoană vie, în raport cu procedurile de ieşire din ţară, aceasta a fost căutată încă din cursul lunii septembrie 2007 prin râpe şi ape, sub forma unui cadavru. Această abordare a cazului a creat premisele unei abordări greşite", mai scrie Cioacă.

Procesul lui Cristian Cioacă va începe pe 4 martie, la Piteşti.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel