Cioacă joacă leapșa cu fiul minor: îl implică în proces. Tribunalul Argeș cere un curator
Data publicării:
Autor: Covrig Roxana
WhatsApp
cioaca arest
cioaca arest

Fiul minor al Elodiei Ghinescu și al lui Cristian Cioacă a fost introdus de avocata polițistului ca parte în proces. Drept urmare Tribunalul Argeș va solicita Judecătoriei Pitești desemnarea unui curator pentru Patrick Cioacă. Acest curator va avea rolul de a-l reprezenta pe minor în procesul în care tatăl său este judecat pentru omor calificat și profanare de morminte. Cristian Cioacă a obținut, prin introducerea copilului ca parte în proces, o amânare până pe 2 aprilie. 

Magistrații Tribunalului Argeş au decis, luni, nevoia unui curator pentru micul Patrick, de doar opt ani. Reprezentanții tribunalului Argeș au declarat că instanţa a hotărât introducerea ca parte vătămată în cauză a minorului Patrick Cioacă şi citarea lui la domiciliul Anei Maria Ene, mătuşa din partea tatălui, în custodia căreia se află. De asemenea, instanța a hotărât și citarea în calitate de autoritate tutelară a Direcţiei de Asistenţă Socială a municipiului Piteşti, scrie Mediafax.

Custodia minorului Patrick Cioacă, în vârstă de opt ani, a intrat în discutie după două solicitări înaintate instanţelor de judecată. Una a fost formulată de sora lui Cristian Cioacă, Ana Maria Ene, căreia i-a fost încredinţat provizoriu copilul, iar cealaltă de bunica maternă, Emilia Ghinescu.

       

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel