Cioacă: "Am vorbit cu Elodia la telefon!"
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
cioaca
cioaca

Prezent ieri la Brașov pentru un nou termen în procesul privind spargerea e-mail-urilor fostei sale soții, avocata Elodia Ghinescu,  Cristian Cioaca a făcut o declarație-șoc: el a spus că a vorbit cu aceasta la telefon de ziua ei.

La mai bine de patru ani de la disparația avocatei Elodia Ghinescu, fostul ei soț si principalul suspect în dosarul privind uciderea ei, Cristian Cioacă, a declarat jurnaliștilor prezenți la Tribunalul Brașov că, de ziua Elodiei, pe 27 septembrie ar fi împlinit 43 de ani, a vorbit cu ea la telefon. "Am vorbit cu ea și atât", a spus el. "La telefon?", a fost intrebat. "Da. Si atât!", a raspuns Cioaca, pus pe șotii, deși subiectul este unul extrem de grav, scrie Cancan.

La o asemenea mărturisire, avocata familiei Ghinescu a replicat că:  "Probabil că a vorbit cu Elodia, dar nu mai are cum să discute cu ea ca și cum ar fi în viață. Probabil că o fi avut o întrevedere spirituală, pentru că e singurul care știe unde este cadavrul ei. Probabil ca a mers și i-a aprins o lumânare sau poate că i-a pus o floare acolo unde știe că ar mai fi ceva din cadavru".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel