Cinematografie. Domnica Cîrciumaru, totul despre procesul de casting pentru film / VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Domnica Cîrciumaru, la Interviurile Spectacola
Domnica Cîrciumaru, la Interviurile Spectacola
Domnica Cîrciumaru, directorul de casting care a ajutat la crearea de zeci de filme românești, cât și internaționale, vine la Interviurile Spectacola și DC News, marți, de la ora 19:00. 

Domnica Cîrciumaru este „prietena cea mai bună” a actorilor români, de peste 22 de ani. Din 2001 lucrează în lumea cinematografiei. Mai exact, ea este omul care „vânează” talentele, pentru a le propune producătorilor și regizorilor de film. 

Mâna ei a ajutat la crearea de peste 70 de lungmetraje, o mulțime de seriale, reclame și diverse proiecte în care sunt implicați actori.

Invitată în platoul Spectacola și DC News, Domnica Cîrciumaru va analiza cinematografia românească în 2023, va dezbate cele mai arzătoare subiecte care vizează lumea filmului în acest moment, dar va dezvălui și care sunt producțiile cinematografice care vor fi lansate în acest an și care promit deja un succes răsunător. 


Mai mult, celebrul director de casting va da și câteva sfaturi pentru actori, dar și pentru tinerii care își doresc să intre în lumea cinematografiei. 

Cum iei un casting. „Secretul” actorilor de succes

Ce presupune procesul de casting

Care sunt talentele pe care producătorii de film le caută la un actor. 

Cum te pregătești pentru un casting. 

Cum sunt descoperiți actorii pentru producțiile naționale și internaționale, care este „rețeta” unui actor de succes, dar și cum poți intra în lumea cinematografiei,  aflați marți, de la ora 19:00, din emisiunea care va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola și DC News dar și pe DC News TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel