Cine votează PSD și cine câștigă funcții după alegeri. Negrescu, europarlamentar: Noi nu spunem suficient lucrul acesta
Data publicării:
Autor: D.C.
WhatsApp
Victor Negrescu / Foto Crișan Andreescu
Victor Negrescu / Foto Crișan Andreescu
Europarlamentarul Victor Negrescu a dezvăluit la interviurile DC News că PSD are atât mulți tineri aleși în funcții, cât și votanți.

Europarlamentarul PSD Victor Negrescu a declarat la interviurile DC News că, în opinia sa, 'tinerii nu reprezintă un grup omogen. Nu votează unitar. Contează foarte mult regiunea, personalitatea candidatului.'

'La aceste alegeri parlamentare am văzut o creștere a votului alocat de tineri pentru PSD, comparativ poate cu ce s-a întâmplat la alegerile europarlamentare.', a spus Victor Negrescu menționând că, 'tot în trecut, în 2016, PSD a fost pe primul loc în ceea ce înseamnă voturile primite în rândul tinerilor. Au fost și sunt în continuare tineri interesați de valorile noastre.'

'Am numărat inclusiv la alegerile locale. Avem primarul din Galați, un primar tânăr, a câștigat în rândul tinerilor. Avem și primarul din Brăila, avem oameni care fac lucruri extraordinare și care sunt votați inclusiv pentru valoarea lor și pentru valorile pe care PSD le exprimă.', a continuat Victor Negrescu. 

Totuși, europarlamentarul a explicat că partidul pe care îl reprezintă 'trebuie să fie mai atașat de aceste valori. Să le promoveze mai mult, să discute mai mult cu tinerii. Ei au mari așteptări de la noi.'

'Trebuie să gândim politici concrete pentru ei, să-i și implicăm.', a subliniat el. 

'De fapt, PSD, și în mandatul anterior și în cel actual, are cei mai mulți tineri parlamentari. Noi nu spunem suficient lucrul acesta. Avem cei mai mulți tineri aleși locali din toate partidele din România. Avem și cel mai mare număr, dar și cei mai mulți tineri.', a conchis Victor Negrescu. 

Victor Negrescu: Dacă în toamnă cresc cazurile şi se închid şcolile, guvernanţii trebuie trimişi urgent acasă

'Guvernanții ne garantau ieri că nu se va închide nicio școală dacă vine valul 4. Astăzi declară că România riscă să fie afectată de valul patru dar decid să crească capacitatea cluburilor și barurilor, fără să introducă nicio măsură de prevenție sau de sprijin pentru accesul la testare, deși numărul de cazuri este în creștere atât în România cât și în restul lumii.

Parcă revedem deciziile greșite luate în toamna anului trecut în prag de alegeri. Acum sunt luate aceste măsuri în contextul alegerilor din PNL. Efectele pandemiei asupra României au fost semnificativ mai mari, tocmai din cauza slabei guvernări.

Dacă în toamnă vom vedea o creștere a cazurilor și închiderea unor școli, atunci guvernanții trebuie trimiși urgent acasă', a transmis Victor Negrescu pe Instagram, zilele trecute. (Știrea AICI.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel