Cine sunt SOCRII și părinții Andreei Esca. Imagini de colecție și detalii neștiute: Familia noastră internațională
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Andreea Esca și-a petrecut Crăciunul alături de familia soțului ei, în Franța. Ce imagini a publicat celebra prezentatoare TV.

Anul acesta, Andreea Esca a petrecut sărbătorile alături de întreaga familie. 

Celebra prezentatoare TV nu s-a putut abține și a împărtășit cu fanii de pe rețelele de socializare mai multe imagini (Vezi imagini în galeria FOTO) cu membri familiei sale, atât cu soțul ei, cu cei doi copii, Alexia și Aris, cu Mario Fresh, viitorul ginere, dar și cu părinții ei și cu socrii.

Mai mult, într-una dintre imagini apar și cumnata, cumnatul și nepoții Andreei Esca, adică sora lui Alexandre Eram, alături de familia sa.

Andreea Esca se află de Crăciun în Franța, la părinții soțului ei, însă înainte de această deplasare a petrecut și cu cei dragi de acasă, din România.

"Crăciun Fericit din partea familiei noastre internaționale",  scris Andreea Esca în dreptul fotografiei publicate pe pagina sa de Instagram.

Cine sunt socrii Andreei Esca

Potrivit click.ro, socrul Andreei Esca, Melkon Eram, în vârstă de 72 de ani, este armean la origine și arhitect de profesie. 

În ceea ce o privește pe soacra Andreei Esca, aceasta este o franțuzoaică distinsă, ai cărei ochi superbi i-a moștenit fiica prezentatoarea TV, Alexia.

Potrivit wowbiz.ro, sora lui Alexandre Eram, Melanie Eram Drubigny este un agent imobiliar de mare succes, în timp ce soțul ei Antoine Drubigny, organizează evenimente și prezentări de modă la o firma de profil din Franța.

Andreea Esca, despre tatăl ei

"Tatăl meu este deștept, frumos, slab, cu părul creț și lucrează pe șantier. Este un inginer foarte apreciat, care în plimbările noastre prin țară, îmi arată ce a mai construit. Este foarte sever și când ajunge acasă la sfârșitul săptămânii eu trebuie să-l aștept cu carnetul de note și mama cu ciorbă. Altfel, îmi petrec mare parte din vacanța de vară cu el, la țară, la mătușa lui, Tușa Viki. Acolo îmi dă o libertate incredibilă la care niciodată nu aș putea să visez la Bucureşti. Așa aș fi început, în copilărie, o compunere despre tata. Dar cum astăzi împlinește 80 de ani, am mai adunat niște poveşti.

Tata a lucrat aproape toată viața pe “șantierele patriei” pentru că îi plăcea să pună lucruri pe picioare și pentru că se câștiga mult mai bine decât dacă ar fi fost inginer într-o fabrică din Bucureşti. Nu ne-a fost ușor nici nouă, celor rămase acasă singure toată săptămâna și nici lui, care a locuit în apartamente de serviciu și a fost nevoit să se descurce de unul singur. Dar cu toții cred că priveam către avantaje, în acele vremuri dificile. (..) De fapt, tata era ca teza! Trebuia să mă pregătesc când venea, mi-era teamă că nu cumva să greșesc ceva, și nu prea mai puteam să ies la petreceri.

Tata este Moșu’ acum, cum era și bunicul meu Moșu’ pentru mine, că așa-s toți bunicii în Ardeal. Iar Moșu’ e înțeleptul casei pentru copiii mei. Le-a venit și lor rândul să petreacă veri întregi cu el la țară, să asculte povești despre tot și orice există pe lume, să urce pe munte, să meargă la bazin și să adune zmeură. Iarna, i-a dus și pe ei la schi și le-a ținut rândul la schilift. Îi mustruluiste și pe ei că nu citesc destul, că nu fac suficiente exerciții, că stau în poluarea asta din București, și că folosesc prea mult telefonul. Mie îmi pare bine. Că așa i-a mai fost distrasă atenția de la mine și pentru că, cu siguranță, își vor da seama în timp și ei, ce importante au fost momentele petrecute cu el. La mulți ani, Moșule! Te iubesc!", a declarat Andreea Esca într-un interviu din trecut.

Cine e mama Andreei Esca

Mama Andreei Esca a fost în trecut asistentă medicală la Institutul de Oncologie din Bucureşti. 

"Mama face 79 de ani. Și după ce am roit cu toți pe lângă ea cu la mulți ani’ a început să ne spună de ce anume își amintește mereu de ziua ei… Cum a venit de la școală, pe 7 iunie, când împlinea 9 ani, și a găsit în casă niște bărbați străini, îmbrăcați în costume, care îl așteptau pe tatăl ei, să meargă cu ei’….

Era o atmosferă ciudată, nu înțelegea de ce ar pleca tatăl ei , care o adora, undeva, chiar de ziuă ei, Mamaie( mama ei) îi spunea: Lucica, ia cântă-le domnilor ceva la pian’, fratele ei care avea vreo 3 ani se învârtea că amețitul printre picioarele lor, iar răspunsul la întrebarea unde se duce tata’ a fost merge să dea o declarație’. S-a întors după 15 ani, în care nimeni nu a mai știut nimic despre el…", scria Andreea Esca acum câțiva ani.

Andreea Esca, despre căsnicia cu Alexandre Eram: Nu suntem în stare

Andreea Esca și Alexandre Eram sunt căsătoriți de 21 de ani și au împreună doi copii, pe Alexia și Aris și par a fi familia perfectă.

Acum, vedeta PRO TV a povestit atât despre gesturile romantice pe care soțul ei i le face după două decenii de căsnicie, dar și despre momentele mai tensionate pe care le mai au.

"A făcut o mulțime de gesturi romantice și nu cred că aș putea să spun că unul a fost mai romantic decât altul… Chiar nu-mi dau seama, n-aș putea să aleg unul. El e un om atent, ca să zic așa, la nevoile mele, și cred că, pentru mine cel puțin, cel mai romantic este faptul că mă susține tot timpul și că îmi dă câte un mesaj în care îmi spune: Ai fost foarte bine astăzi. Bravo!', după știri sau după vreun eveniment… și așa mai departe", a mărturisit Andreea Esca pentru ciao.ro.

În ceea ce privește momentele dificile, care intervin în orice cuplu, vedeta PRO TV a dat un răspuns surprinzător.

"Nu suntem nici unul, nici celălalt, ranchiunoși, nu suntem în stare să ținem supărarea, nu. Niciodată… Nici măcar de pe o zi pe alta. Nu am reușit să facem asta", a mai spus Andreea Esca.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andreea Ioana (@andreeaesca)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel