Cine sunt câștigătorii după moțiunea împotriva lui Cîțu
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Florin Cîțu   - foto Agerpres
Florin Cîțu - foto Agerpres
Moțiunea simplă la adresa lui Florin Cîțu a trecut cu 59 de voturi „pentru”, 56 de voturi „împotrivă” și două abțineri.

Partidele aflate pe axa centrală a confruntării - PSD și PNL - câștigă după moțiunea împotriva lui Florin Cîțu. În schimb, pierd actorii secundari - Pro România și USR.

Dacă vor fi luate măsuri de austeritate, PSD-iștii au pe cine da vina pentru că deja au pus reflectoare pe Florin Cîțu despre care spun că dă lovitura la adresa leului. Actualul ministru al Finanțelor a greșit mult odată cu declarațiile nefericite despre bugete paralele, deficite etc. Pe de altă parte, Florin Cîțu are fanii săi pe Facebook care consideră că a punctat în lupta cu Eugen Teodorovici. 

După o serie de înfrângeri, pentru PSD este bună și o victorie într-un amical. Mai întărește și încrederea în interiorul echipei, dar și este un semnal și pentru adversari. 

Pro România a lipsit din dezbatere pentru că nu are voci puternice în Senat. Plus că, la două luni după ce ai adus liberalii la putere... este greu să vii și să ai un discurs contra la adresa lor. 

Senatorii au adoptat, luni, moțiunea simplă depusă de PSD la adresa ministrului de Finanțe Florin Cîțu


Moțiunea simplă la adresa lui Florin Cîțu a trecut cu 59 de voturi „pentru", 56 de voturi „împotrivă" și două abțineri. Votul a fost unul secret, electronic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel