Data actualizării:
Data publicării:

Cine se află acum la conducerea IPJ Ilfov

Autor: Florentina Constantin | Categorie: Stiri
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Conducerea IPJ Ilfov a fost înlocuită, după controalele făcute în cazul azilelor în care bătrânii erau tratați inuman. Cine se află, acum, la conducere.

Un nou inspector şef şi doi noi adjuncţi au fost împuterniciţi la conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Ilfov, anunţă Centrul de Informare şi Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române într-un comunicat de presă.

"Cu data de 12 iulie a.c., prin ordin al ministrului afacerilor interne, comisar-şef de poliţie Dumitru Bîltag a fost împuternicit să exercite atribuţiile funcţiei de şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ilfov. Ofiţerul are o vastă experienţă managerială, în trecut îndeplinind funcţia de inspector şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, funcţia de director al Oficiului Naţional de Protecţie a Martorilor şi cea de adjunct al Inspectoratului General pentru Imigrări", se arată în comunicat, scrie Agerpres.

Conform aceleiaşi surse, din dispoziţia inspectorului general al Poliţiei Române, comisar-şef de poliţie Florea Remus-Mugurel şi subcomisar de poliţie Bălan Alexandru-Daniel au fost împuterniciţi să exercite atribuţiile funcţiei de adjunct al şefului IPJ Ilfov. Comisarul-şef Florea îndeplinea funcţia de şef al Secţiei 23 de Poliţie Bucureşti, iar subcomisarul Bălan era adjunct al şefului Secţiei 2 de Poliţie Bucureşti.

"În perioada imediat următoare, noua echipă managerială a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ilfov o să stabilească noua conducere a Poliţiei Oraşului Voluntari", se mai menţionează în comunicat. 

Pe 10 iulie, corpul de Control al Inspectoratului General al Poliţiei Române ar fi fost trimis pentru mai multe controale la IPJ Ilfov, dar şi la Poliţia Voluntari şi la Poliţia Afumaţi, în cazul azilelor terorii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel