Cine îl va pune la punct pe Irinel Columbeanu?
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Irinel_Columbeanu
Irinel_Columbeanu

Conflictul fostului cuplu Columbeanu, legat de  micuța Irina, pare a nu avea sfârșit. După ce Irinel Clombeanu  nu a luat în serios invitația Monică Gabor de a petrece Sărbătorile Pascale în SUA și acuză lipsa de atenție a acesteia față de fetița lor,  fosta ”Doamnă Columbeanu” avertizează că “Mr. Pink” îl va ”pune la punct”, în perioada imediat următoare,  pe Irinel, care nu o lasă pe Irina să-și petreacă sărbătorile cu mama sa.

"Dacă doresc să vorbesc sau sa stau cu ea în afara programului prevăzut de lege, tatăl ei vorbeşte foarte nepoliticos cu mine şi o face pe Irina să se simtă foarte inconfortabil"a declarat Monica Gabor pentru cancan.ro.

Deși situația prezentă, legată de custodia fiicei sale  nu o mulțumește pe Monica Gabor, ea nădăjduiește că ”într-0 zi” va fi împreună cu fiica ”pentru totdeauna”, dar, pentru moment, Mr. Pink îi acordă tot sprijinul. În aproximativ o săptămână, milionarul chinez va ajunge în România, pentru o serie de întâlniri private de afaceri, dar și pentru ”a-l pune la punct” pe Irinel Columbeanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel