Cine este Vera Putina, femeia care susține că este mama biologică a lui Vladimir Putin
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Cine este Vera Putina, femeia care susține că este mama biologică a lui Vladimir Putin / Captură video Youtube
Cine este Vera Putina, femeia care susține că este mama biologică a lui Vladimir Putin / Captură video Youtube
Află în articol cine este Vera Putina, femeia care susține că este mama biologică a lui Vladimir Putin.

Vera Putina, o vârstnică care locuiește în Georgia pretinde că este adevărata mamă a președintelui Rusiei, Vladimir Putin, despre care susține că a fost adoptat. Un documentar numit Poutine’s Mum a prezentat-o pe femeie ​​în 2008.

Femeia, în vârstă de 81 de ani a spus în fața camerelor de luat vederi că fiul ei, „Vova”, sau mai bine zis Vladimir, încredințat bunicilor săi în 1960, s-a pierdut atunci când acesta avea doar 10 ani. Ulterior, Vera l-ar fi văzut pe Vladimir Putin la televizor în anul 1999, iar de atunci spune că ea este mama biologică a lui, scrie Gala.fr.

Nimic nu dovedește cuvintele Verei Putina și povestea ei pare foarte neplauzibilă, pentru că unele detalii biografia lui Vladimir Putin nu se potrivesc cu ceea ce spune ea, dar documentarul regizat de Ineke Smits nu caută să afle adevărul, ci să spună această poveste amuzantă.

Cine este Vera Putina

Vera Putina s-a născut pe 6 septembrie 1926 într-un sat de lângă Ochyor. Femeia a lucrat ca mecanic și operator de mașini agricole timp de opt ani. Apoi, ea a început o pregătire avansată pe care a terminat-o la Tașkent. În timp ce studia, Vera l-a cunoscut pe Paton Privalov, bărbatul cu care a avut o relație, scrie Tabu.ro.

Se pare că atunci când a rămas însărcinată cu acesta, Veraa aflat că Paton era căsătorit. Ea s-a întors să stea cu părinții ei, iar pe 7 octombrie 1950 a născut un băiețel pe care l-a numit Vladimir, dar îl alinta Vova. Ulterior, ea s-a căsătorit cu Georgy Osepashvili și s-au stabilit în satul Metekhi din Georgia.Copilul nu ar fi fost acceptat de soțul ei pentru că erau prea săraci la acea vreme și nu puteau hrăni o gură în plus. Băiatul ar fost încredințat bunicilor Verei, iar aceștia l-ar fi dat spre adopție. Părinții săi adoptivi ar fi fost rude îndepărtate ale părinților Verei și nu aveau copii: Vladimir Spiridonovici Putin și Maria Ivanovna Putina.

Ce spune Putin despre copilăria sa

Cea mai probabilă versiune a copilăriei lui Vladimir Putin este cea pe care a povestit-o chiar el, în 2000, şi care a dat naştere biografiei sale. La acea vreme, el a explicat că a crescut la Leningrad, într-un apartament comunitar și că a avut o tinerețe grea. Părinții săi erau muncitori și sufereau de foametea cauzată de cel de-al Doilea Război Mondial. Pentru a scăpa de zilele mohorâte, micuțul Vladimir devine „un mic ticălos”, după propriile cuvinte ale președintelui rus. „Dacă nu aș fi început să fac sport, nu știu cum mi-ar fi ieșit viața”, a mărturisit el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel