Cine este și cum arată iubita lui Cheloo. Au împreună DOI copii. Nimeni nu se aștepta la ASTA
Autor: Giorgiana Croitoru | Publicat pe: 16 feb 2021, 13:55
WhatsApp
Foto: Instagram / iUmor
Foto: Instagram / iUmor
Mulți nu știu, dar Cheloo are o familie extrem de frumoasă. Cine este și cum arată iubita lui.

Cheloo, pe numele său real Cătălin Ştefan Ion este unul dintre cei mai cunoscuți rapperi din România. Deși apare de ani de zile pe micile ecrane, Cheloo a reuşit să îşi păstreze viaţa personală departe de ochii curioşilor și mulți nu știu că acesta are o familie frumoasă.

Rapperul este divorţat, iar în prezent se află într-o relaţie cu Daniela Moraru. Mai mult de atât, cei doi au împreună doi copii, o fetiţă şi un băiat și locuiesc cu toții în localitatea prahoveană Breaza. 

Cheloo nu iese prea des însoţit de partenera sa, iar ultima dată când s-a întâmplat acest lucru a avut loc la Bistriţa, la a doua ediţie a Campionatului Naţional de Rally Raid.

Cheloo, divorț cu scandal de prima soție

 

În perioada 2007-2012 Cheloo a fost căsătorit cu Daniela Niculescu, alături de care are un băiat, Ștefan Ion. Divorțul celor doi a fost unul cu scandal și asta pentru că soția sa de atunci se afla în depresie și devenise consumatoare de droguri, așa cum a recunoscut chiar ea, când a dezvăluit că amfetamina a fost la un pas să o distrugă, dar s-a pus pe picioare după ce a fost dusă la o clinică de dezintoxicare din Elveţia. Divorțul lor a fost amplu mediatizat la acea vreme și pentru faptul că femeia l-a acuzat pe artist de infidelitate și violență.

"Lumea e preocupată de monden, de viaţa mea personală, lucruri pe care eu refuz să le discut. Nu-mi place, nu mi-a plăcut niciodată. Dacă mă întrebi de viaţa personală, nici nu mă interesează", spunea Cheloo într-un interviu de acum ceva timp.

Citește și: Andreea Marin, despre "SCORPIA" din showbiz. Pe cine a numit, în DIRECT: Nu cred că este UIMITĂ de răspunsul meu

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Moraru Daniela (@daniela.elena.m)

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Moraru Daniela (@daniela.elena.m)

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Moraru Daniela (@daniela.elena.m)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?