Cine este şi ce avere are Petru Filip, desemnat președinte interimar al Senatului
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
petru_filip_86983600
petru_filip_86983600

Petru Filip a fost desemnat președinte interimar al Senatului. Filip a fost  primar al oraşului Oradea şi  reprezentant al României în Parlamentul European.

Născut în 1955 la Slobozia, Petru Filip a avut trei mandate de primar al oraşului Oradea, în intervalele 1991 - 1996, 2000 - 2004 şi 2004 - 2007. Apoi a reprezentat România în Parlamentul European, iar din 2008 este reprezentantul judeţului Bihor în Senatul României. Petru Filip a fost un primar controversat, fiind acuzat de către adversarii politici că ar fi fost mai preocupat să se îmbogăţească, decât să facă lucruri utile pentru oraş. Cu toate acestea, Filip a câştigat de trei ori conducerea Primăriei Oradea, semn că a avut parte de încrederea locuitorilor oraşului.

Potrivit declaraţiei de avere, Petru Filip deţine un apartament şi o casă în Oradea şi o casă de vacanţă în comuna Paleu. Filip are şase terenuri, dintre care patru în Oradea şi două în Borod şi Paleu. La categoria maşini, Petru Filip a completat un Range Rover, cumpărat în 2006.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel