Data publicării:

Cine este Nae Nicolae, ”regele imobiliarelor”, ucis de tren la bariera de pe Șoseaua Petricani

Autor: Crişan Andreescu, crisan_andreescu
WhatsApp
Nae Nicolae
Nae Nicolae

Bărbatul ucis de tren, după ce a încercat să fenteze bariera de cale ferată de pe Șoseaua Petricani este Nae Nicolae, patronul FC Ștefănești, dar și  unul dintre "regii imobiliarelor" din Ilfov.

[caption id="attachment_343107" align="alignleft" width="310"] Foto: cancan.ro[/caption]

 Bolidul de lux în care se afla omul de afaceri Nae Nicolae a fost lovit de un tren de persoane la bariera de calea ferată de la ieșirea din Capitală spre Pipera.

Potrivit unui comunicat al CFR se arată că  la trecerea la nivel cu cale ferata, semnalizată cu barieră automata, de la Km 11+046. Trenul IR 1681 care circula în relația București - Constanța a surprins și lovit un autoturism la trecerea la nivel cu calea ferată de la km 11+046, dotată cu bariera automată funcțională.

 Nae Nicolae era  patronul echipei de fotbal din liga a III-a FC Ștefănești și finul omului de afaceri Gigi Becali. Potrivit polițiștilor, vina aparține exclusiv șoferului, care a încercat să treacă bariera de pe calea ferată fără sa se asigure. Autoturismul de lux al acestuia a fost distrus în proporție de 90%. Nae Nicolae era unul dintre cei mai apropiați prieteni ai lui Gigi Becali.

Cancan scrie că Nicolae Nae ar fi pierdut, în urma unor pardide de table jucate cu Gigi Becali, un  teren de zece milioane de euro.

 Nae Nicolae era unul dintre "regii imobiliarelor" din Ilfov. El se număra printre cei mai bogati români, averea sa datorându-se afacerilor cu terenuri din preajma Capitalei. Nae Nicolae a fost și consilier judetean în Ilfov și era unul dintre nașii de cununie ai  lui Adrian Minune.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel