Cine este Marilena, iubirea vieții lui Alexandru Arșinel. I-a fost alături până în ultima clipă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Cine este Marinela, iubirea vieții lui Alexandru Arșinel. I-a fost alături până în ultima clipă / Foto: Captură video Antena Stars
Cine este Marinela, iubirea vieții lui Alexandru Arșinel. I-a fost alături până în ultima clipă / Foto: Captură video Antena Stars
Află povestea de iubire dintre Alexandru Arșinel și Marilena.

Actorul Alexandru Arșinel era căsătorit de peste 50 de ani cu Marilena, iubirea vieții lui și femeia care i-a fost alături până în ultima clipă. Cei doi s-au cunoscut la ștrand în 1968 și a fost dragoste la prima vedere. S-au căsătorit chiar în același an, iar de atunci au fost de nedespărțit potrivit Știrile Kanal D.

Cei doi au împreună doi băieți, pe Bogdan și Cristian. Niciunul dintre ei nu a devenit actor, la fel ca tatăl lor. Copiii lui Alexandru Așinel au ales drumuri diferite. Bogdan este inginer constructor, iar Cristian s-a orientat către agricultură.

Moment de cotitură

Din păcate însă, ultimii ani au fost un ii dificili pentru Alexandru Arșinel și soția sa. Marinela a avut un accident în 2016, în urma căruia nu s-a mai putut deplasa singură, ci doar sprijinită de un cadru. Se pare că atunci femeia a alunecat și s-a lovit la cap, iar starea i s-a înrăutățit ulterior.

"Soția mea a început să aibă probleme de ordin neurologic și să meargă cu greutate. Se sprijină de un cadru. Face recuperare, urmează și un tratament extrem de sever. Din păcate, nu se poate opera. Să sperăm că în curând își va reveni, într-o oarecare măsură", povestea Alexandru Arșinel la momentul respectiv.

Ulterior, și Alexandru Arșinel a început să aibă probleme de sănătate, dar cei doi au rămas de nedespărțit. Actorul avea grijă de soția sa chiar și atunci când nu era în cea mai bună formă a sa.

Prima iubire a lui Alexandru Arșinel, o dezamăgire totală

Alexandru Arșinel a iubit și înainte să o cunoască pe soția sa, Marinela. În tinerețe actorul a trecut printr-o adevărată dramă din cauza primei sale iubiri. Se pare că nu a prea avut noroc în dragoste și era chiar să fie exmatriculat din facultate. Chiar actorul a povestit despre această întâmplare dn viața sa, acum ceva timp.

El a mărturisit că, imediat ce a început acea relație a descoperit că, de fapt, partenera lui de atunci îl mințea și avea un alt iubit la Brașov.

"A fost o dragoste care s-a dovedit a fi pe undeva falsă. Am descoperit mai târziu că mă minţea, în tot acest timp ea având un prieten la Braşov. Despărţirea a fost una brutală", a scris Alexandru Arșinel în cartea sa, intitulată "Alexandru Arşinel, de la Dolhasca pe … Calea Victoriei".

Mai mult decât atât, Alexandru Arșinel a fost la un pas fă fie exmatriculat la începutul anului III de facultate, tot din cauza acelei fete, pentru că se purta urât cu ea, scrie Capital.ro.

Alexandru Arșinel a murit. „Despre mine, peste ani și ani, aș vrea să se știe un singur lucru”

Alexandru Arșinel a fost întrebat la interviurile DC News ce ar vrea să se știe despre el peste ani și ani.

Răspunsul său a fost acesta: "Că eram din Dolhasca și că am fost un om cu bune și cu rele".

Întrebat dacă a avut mentori, Alexandru Arșinel a zis: "Am avut mai mulți mentori, dar pentru început am avut-o pe cea care m-a luat din mulțimea de candidați și m-a băgat la Institutul de Teatru - Irina Răchițeanu Sirianu. A fost o foarte mare actriță a noastră. Ca mentor și model, cu toate că nu i-am spus-o niciodată, a fost Dem Rădulescu, un actor excepțional". Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel