Data actualizării:
Data publicării:

Marele câștigător la LOTO 6/49. A mai câștigat o dată

Autor: Irina Constantin | Categorie: Stiri
WhatsApp
Marele câștigător la LOTO nu este la primul câștig. El a mai câștigat premierul ce-l mare și-n 1998. 

Daniel Andrei este numele marelui câștigător la Loto. Valoarea biletului este 2,6 milioane de euro. După plata impozitelor, va rămâne cu 1.950.000 de euro, aproape 9 milioane de lei. 

(w670)

Potrivit Vremea Nouă, omul de afaceri vrea să facă un bloc de locuințe. În urmă cu 5 ani, el a candidat la fotoliul de primar, întrând în cursă pe ultima sută de metri, enervat că fostul edil, Titi Constantinescu, bloca investițiile private. Daniel Andrei a propus o altă abordare a administrației la Bârlad. Vedea salvarea orașului, transformând Bârladul într-un centru turistic, cu resorturi de cinci stele, care să exploateze resursele locului, respectiv apele termale. El a fost cel care a intuit depopularea masivă a orașelor din județ și plecarea forței de muncă calificate. 

Intrând târziu în cursă, susținut doar de PP-DD, a obținut un scor bun, dar insuficient, respectiv 20%. ”Am jucat o schemă de 8 numere la întreg, pentru care am plătit, așa cum se știe 148,98 lei. Am urmărit extragerea de joi și am văzut numerele care au ieșit. Mi-am dat seama că biletul câștigător este al meu. M-am bucurat, evident, pentru că am planuri mari. Eu joc frecvent la Loto, chiar săptămâna trecută am câștigat cu patru numere 1600 de lei” a spus câștigătorul premierului cel mare la Loto, pentru sursa citată. În 1998, el a câștigat 10.000 sau 20.000 de dolari, după spusele sale, la categoria I. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel