Data actualizării:
Data publicării:

Cine este fotbalistul ucis de Hamas când era la o petrecere / foto în articol

Autor: Andrei Itu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto cu rol ilustrativ: Pexels
Foto cu rol ilustrativ: Pexels
Echipa de fotbal Hapoel Tel Aviv a anunțat că fostul lor atacant vedetă Lior Asulin se numără printre morți, după ce gruparea Hamas a deschis focul asupra unei petreceri în natură în apropierea graniței, în timpul asaltului lor masiv cu rachete.

"Cu mare tristețe, după multe ore în care a fost declarat dispărut, am fost informați că fostul nostru jucător Lior Asulin a fost ucis de teroriști la petrecerea din Re'im", a anunțat Hapoel Tel Aviv, pe rețelele de socializare.

Foto

Bilanţul victimelor din Israel al atacurilor dinspre Gaza a crescut la 500 de morţi

Cel puţin 500 de persoane au fost ucise în Israel în atacul surpriză major al grupării militante palestiniene Hamas din Fâşia Gaza, au declarat duminică surse medicale, iar alte 2.048 au fost rănite, conform Ministerului israelian al Sănătăţii, informează DPA.

Mai mulţi răniţi sunt în stare critică, a precizat ministerul. Hamas, care conduce Fâşia Gaza, a declanşat sâmbătă o ofensivă din zona de coastă, lansând peste 3.000 de rachete asupra Israelului. Luptătorii Hamas au avansat, de asemenea, peste graniţă pe uscat, dar şi pe cale aeriană şi maritimă.

Mai mulţi israelieni au fost duşi cu forţa în Gaza, unde sunt ţinuţi ostatici de Hamas, potrivit armatei israeliene. Un purtător de cuvânt militar a vorbit despre un 'număr semnificativ', fără a oferi detalii suplimentare. Cabinetul de securitate israelian a declarat duminică stare de război în urma ofensivei Hamas, permiţând 'paşi militari de anvergură', a anunţat biroul premierului israelian Benjamin Netanyahu.

Citește și - Mărturia unei românce ai cărei copii au fost surprinși de teroriștii Hamas: Asta au făcut pentru a nu fi uciși!

 

O româncă ai cărei copii au fost surprinși la un festival din Israel de teroriștii Hamas a relatat clipele de groază prin care a trecut.

Daniela Rozenfeld, o româncă ai cărei copii se aflau la un festival în apropiere de Fâșia Gaza în momentul în care teroriștii Hamas au lansat atacul asupra Israelului, a intervenit telefonic la Antena 3 CNN, unde a povestit clipele de groază prin care a trecut.

„S-au prefăcut că sunt morți pentru a nu fi uciși, dar au trăit un adevărat iad. Au luat foarte mulți ostatici israelieni de la acel festival. „Festivalul morții“ se numește astăzi. Era cu prietena lui și au trecut pe acolo. A fost teroare. Am crezut că i-am pierdut pe amândoi. Toată ziua am crezut că nu-i nu mai am. Copiii au și vorbit cu noi în telefon și am auzit cum îi împușcă și cum trag în ei și cum fug. Ce-au văzut copiii mei ieri acolo, la festival... . Deci imagini care nu știu dacă se pot reda prin cuvinte.

Au fost foarte mulți teroriști și au omorât în stânga și în dreapta fără să se uite. Patru ore am fost cu fiul meu în telefon în timpul când s-au ascuns sau au fugit cu mașina. Timp de patru ore am auzit totul, toate țipetele. Apoi au reușit să intre într-un loc mai sigur, au intrat în buncăr și au stat acolo și abia la ora 8 și jumătate soțul meu i-a dus acasă“, a spus Daniela Rozenfeld la Antena 3 CNN. Vezi articolul aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel