Cine este femeia din Timișoara care s-a aruncat de pe bloc cu cei doi copii. Urma să se recăsătorească cu tatăl micuților - FOTO în articol
Autor: Doinița Manic | Publicat pe: 03 mai 2022, 16:47
WhatsApp
Află în articol cine este femeia din Timișoara care s-a aruncat de pe bloc cu cei doi copii ai săi.

Femeia din Timișoara care s-a aruncat de pe un bloc cu 10 etaje, împreună cu copiii ei, un băiat de 3 ani şi o fată de 6 ani, era o tânără de 33 de ani, frumoasă și care părea fericită, din pozele pe care le postase anterior pe rețelele de socializare. Ea urma să se recăsătorească cu tatăl copiilor ei de care divorţase în urmă cu mai multă vreme, scrie ȘtirileProTv.ro.

Tatăl celor doi copii de 3 şi 6 ani se află în Austria, acolo unde muncește. Bărbatul urma să se recăsătorească cu mama copiilor săi, actele fiind depuse la Primăria Timişoara în data de 19 aprilie. Cei doi divorţaseră în urmă cu mai multă vreme, iar femeia a încercat să îşi refacă viaţa alături de un alt bărbat, însă, după un timp, ar fi decis să se recăsătorească cu tatăl copiilor ei.

Femeia locuia cu copiii pe strada Văliug din Timișoara.  În această dimineață ea ar fi plecat cu ei la grădiniță însă s-a oprit la blocul de pe bulevardul Dâmbovița unde a urcat pe acoperiș. Femeia s-a aruncat apoi în gol împreună cu micuții.

VEZI ȘI: O femeie s-a aruncat, împreună cu cei doi copii, de pe un bloc cu zece etaje din Timișoara. Imagini greu de privit / update

Ce i-a spus mama din Timișoara unei femei care locuia în blocul cu zece etaje de pe care s-a aruncat cu copiii ei

Se pare că înainte de a se arunca în gol de pe un bloc cu zece etaje cu cei doi copii ai ei, tânăra mamă a interacționat cu o femeie care locuia în imobil, scrie wowbiz.ro. Locatara imobilului spune că a văzut-o pe femeie de pe geam, cu câteva minute înainte de tragedie. Mama celor doi copii ar fi văzut-o pe aceasta la fereastra apartamentului său și ar fi rugat-o să-i deschidă ușa de la intrarea în bloc. Tânăra mamă a mințit-o pe femeie că și-a uitat cartela, iar locatara a întrebat-o unde se duce, moment în care aceasta i-a explicat că merge la un etaj de sus, iar după aceea a avut loc întreaga tragedie.

VEZI ȘI: Val de crime și sinucideri în România. Psihologul Radu Leca, despre cazul din Timișoara: Răzbunare stilizată și strategică

Detalii cutremurătoare

Tragedia de la Timișoara a șocat întreaga Românie. În cursul zilei au apărut mai multe imagini surprinse în preajma blocului în care s-a petrecut totul. Pe fotografiile surprinse de jurnaliști se poate observa o jucărie, chiar lângă trupul neînsuflețit al băiețelului de trei ani, aceea pe care copilul a ținut-o în mână când a căzut în gol, potrivit Tion.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?