Cine este bărbatul luat pe sus de SPP pentru a-l proteja pe Iohannis
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Inamicul public numarul unu al președinților României a atacat  din nou, de data aceasta la Sibiu. Acesta este nimeni altul decât   Faur Isaia.

Marți, la intrarea în Primăria Sibiu, președintele Klaus Iohannis era pe punctul de a fi agresat de un bărbat care dorea să-i înmâneze un memoriu președinteleui statului. Acesta nu era nimeni altul decât inamicul public al șefilor statului, timișoreanul Faur Isaia.

Faur Isaia a fost membru al PRM, acesta devenind celebru din momentul în care a reușit să-l stropească cu cerneală pe fostul președinte Emil Constantinescu. Isprava l-a costat trei ani de închisoare.

[citeste si]

Nici Ion Iliescu nu a scăpat de furia lui Isaia, unde la Arad, acesta a reușit să oprească coloana oficială. Bărbatul s-a mai urcat pe o clădire a Universității București de unde striga sloganuri antiguvernamentale. De mânia lui Isaia nu a scăpat nici președintele Tribunalului Timiș sau șefa de sală a Operei din Timișoara, aceasta fiind bătută că nu i-a permis accesul la  Revelionul din 2010.

Pentru toate aceste isprăvi, Isaia a fost amendat de fiecare dată, ulterior fiind executat silit pentru neplata unora dintre sancțiunile primite. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel