Cine este cel care se pretinde fiul lui Nicolaescu. E real sau păcăleală?
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Sergiu Nicolaescu
Sergiu Nicolaescu

În dimineața zilei de luni, 7 ianuarie, au fost înregistrate la Judecătoria Sectorului 1 cererile bărbatului care susține că este fiul nelegitim al regizorului Sergiu Nicolaescu.

Vasile Rotaru este numele celui care solicitat încă de vineri suspendarea procedurii de incinerare a regizorului, scrie evz.ro. Acesta are 33 de ani, și este născut de ziua păcălelilor, pe 1 aprilie 1980. El solicită într-o altă cerere efectuarea unui test de paternitate, pentru a dovedi că este fiul lui Sergiu Nicolaescu.

Ambele cereri au fost transmise vineri la ora 18.30, prin email, astfel că nu au putut fi înregistrate în ziua respectivă. Acestea au fost înregistrate astăzi și au primit și termene: procesul care ar fi putut opri incinerarea lui Sergiu Nicolaescu se va judeca pe 5 februarie, iar cel de paternitate va avea primul termen pe 15 mai.

În momentul în care soția lui Sergiu Nicolaescu a anunțat că trupul neînsuflețit al regizorului va fi incinerat, un bărbat de origine română, care potrivit unor surse ar fi stabilit în Germania, a trimis o scrisoare presei susținând că este fiul nelegitim al lui Nicolaescu.

„Mama mea nu a încercat să facă publică această informaţie, întrucât suntem o familie onestă. Am depus o cere pentru stabilirea paternităţii”, scrie în document. „Am aflat de la început de la mama mea că sunt fiul cunoscutului regizor”, mai scrie acesta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel