Cine este Camelia Gavrilă, propusă la Ministerul Educației Naționale
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
FOTO: Camelia Gavrilă / Facebook
FOTO: Camelia Gavrilă / Facebook
Camelia Gavrilă a fost propusă astăzi de premierul Viorica Dăncilă pentru a ocupa funcția de ministru al Educației. În prezent, Camelia Gavrilă este deputat al Camerei Deputaților din partea Partidului Social Democrat.

Funcții deținute și activitatea politică

Înainte de a fi politician, Camelia Gavrilă a avut funcții de profesor, director școlar, dar și inspector general școlar. În perioada 23 iunie - 29 septembrie 2008, a îndeplinit funcția de viceprimar al municipiului Iași, iar din 2016 este deputat de Iași.

Camelia Gavrilă a activat și în cadrul Partidului Național Liberal din 2003. În ședința din 23 iunie 2008, Camelia Gavrilă a fost aleasă ca viceprimar al Municipiului Iași, alături de Romeo Olteanu, din partea PSD.

Biografie

Camelia Gavrilă s-a născut la data de 22 decembrie 1961, în orașul Iași. A urmat Facultatea de Filologie din cadrul Universității "Al.I.Cuza" din Iași, pe care a absolvit-o în 1984, la secția engleză-română, obținând nota maximă la susținerea lucrării de diplomă.

Avere

În ceea ce privește averea, politicianul deține din anul 2003 un teren la Iași. Are în posesie două autoturisme marca Audi, respectiv Volkswagen. De asemenea, Camelia Gavrilă deține în conturi 3.000 de dolari și 137.000 de lei conform celei mai recente declarații de avere. 

VEZI ȘI: Interimatele din Guvern expiră. Pe cine propune Viorica Dăncilă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel