Cine este Alexandru Alexe, bărbatul care l-a așteptat pe Ciutacu la CNA / Video complet, nedifuzat la TV
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Victor Ciutacu, RomâniaTV
Victor Ciutacu, RomâniaTV
După ședința de la CNA, Victor Ciutacu a fost așteptat la ieșire de doi oameni: „Marian Ceaușescu” și Alexandru Alexe. Dar cine este Alexandru Alexe?

Protestatarul Alexandru Alexe a avut un schimb de replici cu jurnalistul România TV. El a devenit cunoscut în urmă cu aproximativ zece ani când a avut o ieșire nervoasă la adresa lui Ion Iliescu, la o dezbatere despre Revoluția din 1989, ținută la Institutul Cultural Român.

Alexandru Alexe este o cunoștință mai veche printre protestatarii din Capitală. În dosarul vandalizării autoturismului ministrului Culturii, Daniel Barbu,  protestatarul a fost urmărit penal, conform Digi 24. S-a întâmplat în 2013.

„Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 a început urmărirea penală pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice în cazul incidentelor în care a fost implicat ministrul.

Pe 17 octombrie 2013, câteva zeci de protestatari au întrerupt o dezbatere la care participa Daniel Barbu în localul Club A, din Centrul Vechi. Ei au întrerupt evenimentul „Cafeneaua critică”, au desfăşurat pancarte şi au aruncat cu bancnote false cu chipul ministrului către acesta. I-au întins şi o pungă cu monede, întrebându-l câţi bani a primit pentru a aviza pozitiv proiectul de la Roşia Montană. Când Daniel Barbu a încercat să părăsească Centrul Vechi, luneta maşinii sale a fost spartă. Poliţiştii şi procurorii au audiat peste 30 de persoane şi au vizionat imaginile înregistrate de camerele de supraveghere din Centrul Vechi şi imaginile surprinse de televiziuni în seara conflictului. Mai mulţi martori i-ar fi indicat pe Claudiu Crăciun şi pe Alexandru Alexe drept persoanele care ar fi spart luneta maşinii de serviciu a oficialului”, scria Digi24.

Iată momentul cu Ion Iliescu:

Iată scandalul de astăzi dintre Victor Ciutacu și Alexandru Alexe:

„Dar tu cine ești? Băi, tată, vezi să nu faci stop!”, i-a zis Victor Ciutacu. Alexandru Alexe a început un șir de acuzații la adresa România TV:

O parte din scandalul cu Alexandru Alexe a fost difuzat și pe România TV.

Consiliul Național al Audiovizualului a discutat marți, 25 aprilie, felul în care România TV a prezentat subiectul cu moartea Iuliei Marin în două ediții ale emisiunii realizate de Victor Ciutacu.

Ședința a durat aproximativ trei ore, fiind marcată de discuții în contradictoriu între unii membri CNA și Victor Ciutacu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel