Cine era femeia ucisă de bărbatul irakian din Buftea. Informații noi
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Dublul asasinat din Buftea i-a îngrozit pe locuitorii oraşului, care au oferit noi informaţii legate de cele două victime şi asasinul împuşcat de poliţişti. Cine era femeia ucisă.

"Este vorba despre o prietenă de familie de 50 de ani (directoare la un centru de copii din București). O cunosc de mai bine de 15 ani. Era căsătorită cu un bărbat irakian de cetățenie norvegiană, de mai bine de7-8 ani (el era stabilit în Norvegia, venea doar în concediu în România). A venit mama acesteia în vizita în același timp cu el. Din gelozie, le-a înjunghiat pe amândouă, decedând... Vecinii au sunat la poliție din cauza zgomotelor, iar când poliția a ajuns acolo, el a ieșit cu un cuțit în mână, plin de sânge, atacându-i, iar un polițist l-a împușcat mortal", a scris un bărbat pe Facebook.

"Fiecare televiziune și-a dat cu părerea fără să cunoască. Este vorba despre soția criminalului. Ea avea vârsta de 50 de ani și mama acesteia de vreo 72-73. Mama ei locuia la Focșani împreuna cu tatăl, numai că, săptămâna trecută, a venit în vizită în același timp cu criminalul. Femeia a avut un accident de mașină, acum o lună și jumătate, de aceea mama ei se afla în Buftea", a mai spus un localnic.

Citește și: Buftea. Dublu ASASINAT

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel