Cine era, de fapt, femeia care se afla cu Tavy Puștiu în mașină, în momentul în care au fost loviți de tren
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Manelistul Tavy Puștiu și-a pierdut viața într-un accident feroviar, în urmă cu doar câteva zile. Se pare că femeia care conducea mașina în care se afla și care a fost izbită de tren nu era soția lui.

La început, s-a crezut că femeia care se afla la volanul mașinii ar fi fost soția lui și că ar fi fost în pragul divorțului. Însă, acum, adevărul a ieșit la iveală. Femeia  îi era iubită, cel puțin asta susțin apropiații celor doi, potrivit spynews.ro.

"Era prietenul meu. Nu-mi aduc aminte să fi fost căsătorit. Adică nu știu de unde s-a scos asta cu divorțul”, a scris unul dintre prietenii lui Tavy Puștiu pe Facebook.

"Toți din familie știm și apropiații la fel! Se iubeau foarte mult, dar nu erau căsătoriți”, a adăugat o rudă.

"Normal că acum se va da vina pe ea, întotdeauna trebuie să existe un vinovat. Dacă fata asta își va reveni, o să-i sară toți în cap. Nimeni nu o să se gândească prin ce va trece ea după ce va ieși din spital și va realiza că bărbatul ei este mort”, a scris o prietenă a femeii care se afla cu Tavy în mașină.

Manelistul era Live pe Facebook în momentul în care mașina a fost lovită de tren. Șoferița nu s-a asigurat la trecerea cu calea ferată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel