Cine e ucigașul lui Emi Pian. Fără cazier, a ajuns în „topul interlopilor”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Florin Mototolea, zis Emi Pian, a murit după ce a fost înjunghiat în timpul unei partide de barbut. Autorul crimei, un interlop mărunt, fără cazier, care și-a câștigat acum „popularitatea”. 

Florin Mototolea, cunoscut drept Emi Pian, liderul clanului Duduianu, a fost ucis mortal în timpul unei partide de barbut.

S-au vehiculat multe despre autorul crimei. Ultimul nume, transmis și de surse apropiate anchetei, este Richard Emanuel Gheorghe. Presupusul criminal este un tânăr de 26 de ani, fără antecedente penale. De altfel, nici pe portalul instanțelor de judecată nu apare vreun dosar în care să fie implicat Richard Emanuel Gheorghe. Practic, bărbatul de 26 de ani a ieșit din anonimat în lumea interlopă odată cu crima. 

Potrivit Adevărul, Richard Emanuel Gheorghe este în prezent internat în stare gravă la Spitalul Elias din Capitală și urmează să fie operat, după ce a fost bătut cu sălbăticie de membrii clanului Duduianu.

Emi Pian a murit în noaptea de luni spre marți, la două ore după ce a ajuns la spital.

„În această dimineaţă, în jurul orei 03.00, prin apel 112, a fost sesizat un conflict între mai multe persoane, în sectorul 6. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 20 Poliţie, fiind identificate mai multe persoane. Doi bărbaţi au fost transportaţi la spital, unul dintre ei, în vârstă de 39 de ani decedând”, transmitea marți, Poliţia Capitalei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel