Cine e Rebeca Rizea, fetița-fenomen cu timbrul regretatei Mădălina Manole care i-a lăsat mască pe jurații de la "Românii au talent"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
captură video RAT, Pro TV
captură video RAT, Pro TV
Mulți sunt de părere că Mădălina Manole trăiește încă prin micuța Rebeca.

Rebeca nu a participat la multe concursuri de-a lungul timpului, însă se mândrește cu rezultatele remarcabile obținute în cele două competiții la care a luat parte până acum. Copila blondă cu voce de aur a ridicat sala de la "Românii au talent" în picioare după ce a interpretat, aidoma regretatei Mădălina Malone, piesa "Tu n-ai avut curaj".

Deși se descrie ca fiind extrem de rușinoasă și spune că nu se simte confortabil să cânte în fața celor cunoscuți, Rebeca intră în elementul ei și face o treabă grozavă atunci când urcă pe scenă. În clipa în care ia microfonul în mână scapă de orice inhibiție și "se transformă", spune mama fetei.

Vrea să se facă medic oftalmolog

Cât privește muzica, o consideră doar o pasiune, deși își dorește să urmeze o carieră în medicină și să devină oftalmolog.

Rebeca este o fană devotată a emisiunii "Românii au talent" și urmărește fiecare ediție cu entuziasm și nerăbdare încă de la vârste mici, scrie Pro TV.

Jurații și prezentatorii au rămas profund impresionați atunci când au auzit-o cântând. 

Pavel Bartoș: „Cântă unu la unu și are doar 8 ani!”;

Andra: „Doamne, ce muzică a lăsat Mădălina Manole. Ce a lăsat în sufletele noastre!”;

Dragoș Bucur: „Rebeca ai o voce și un timbru...deosebite este puțin spus. Este atât de neașteptat să auzi de la o fetiță ca tine.. să iasă o voce ca cea pe care am auzit-o încât trebuie să recunosc că mie mi-a luat câteva secunde să îmi dau seama că e pe bune de la tine”;

Andi Moisescu: „Este absolut incredibil cum îi poate suna vocea la 8 ani. La un moment aș fi închis ochii ... și chiar dacă nu era vocea Mădălinei Manole, era timbrul Mădălinei, ceea ce este absolut incredibil...Ai o față care e ca Soarele așa, pare că a răsărit Soarele când apari pe scenă”;

Mai jos, momentul artistic care a impresionat România:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel