Cine e Donna Vekic, adversara Simonei Halep în primul tur la Toronto
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Simona Halep va disputat, luni, primul meci de la WTA 1000 Toronto.

După ce jucătoarea de tenis Simona Halep s-a retras în turul 2 la Washington, din cauza caniculei, revenirea nu va fi ușoară.

Simona Halep o va înfrunta pe Donna Vekic (26 de ani, 82 WTA).

Donna Vekic a câștigat 2 titluri WTA în proba de simplu, la Kuala Lumpur și Nottingham, cel mai recent datând din 2017.

Simona Halep a venit la Toronto fără antrenorul Patrick Mouratoglou, așa cum s-a întâmplat și în turneul de la Washington, când românca a abandonat în optimile de finală, la scorul de 7-5, 2-0 pentru rusoaica Anna Kalinskaya (23 de ani, locul 71 WTA).

Amintim că Simona Halep a fost nevoită să se retragă din motive medicale după 66 de minute. Fostul lider mondial, care a cerut intervenţia medicului în mai multe rânduri, a părut că suferă din cauza căldurii de la Washington. Halep a început foarte slab şi a fost condusă cu 4-0, dar a reuşit o revenire formidabilă şi a egalat, 5-5, apoi a avut 40-0 pe serviciul său, dar nu a mai câştigat decât un punct până la finalul setului (5-7). Problemele sale au continuat şi în debutul actului secund, astfel că Simona Halep s-a retras.

Fizioterapeuta WTA care a asistat-o pe româncă a pus diagnosticul de incapacitate a organismului de a-și menține temperatura normală a corpului ca urmare a vasodilatației periferice și a deshidratării, în contextul în care temperatura aerului în momentul meciului (ora 13.30, ora locală) era de 34 de grade, iar suprafața de joc, hard (ciment), a făcut ca temperatura de la nivelul solului să fie mult mai ridicată, fiind resimțite 42-45 de grade.

Citește și...

Necunoscutele Simonei Halep, scoase la iveală de Daniela Simulescu

Astrologul DCNews, Daniela Simulescu, a realizat portretul astrologic al Simonei Halep. „Ce reiese din astrograma Simona Halep? „Este născută pe 27 septembrie, în Constanța. Este Balanță. Are soarele în Balanță, poziția soarelui în momentul nașterii arată zodia. Aceasta arată o părticică din noi, scheletul nostru astrologic pe care se pun restul amănuntelor. Poziția soarelui la nativii din Balanță arată poziția conștientă din noi. Caracteristicile Balanței le întâlnim foarte ușor la Simona. Este foarte armonioasă, echilibrată, diplomată și sociabilă. Vorbește frumos, politicos, nu vrea să supere pe nimeni. Dorește echilibru. Dacă vă uitați la meciurile sale de tenis, nu are momente dese de furie. Balanțele nu vor fi supărate pentru că nu vor să îi supere pe ceilalți. Balanțele au un comportament foarte plăcut. Sunt voioase, au nevoie de evenimente, le place să aibă pasiuni artistice sau culturale", a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews.

„Trebuie să vorbim puțin despre poziția Lunii în perioada nașterii. Luna are legătură cu partea sufletească, emoțională. O parte este zodia, dar unde era luna plasată pe cer arată sufletul, emoția. La Simona, în momentul nașterii sale, luna era plasată în zodia Taurului. Aici avem de-a face cu persoane care doresc foarte mult confort material și emoțional. Poziția lunii pentru o femeie este foarte importantă pentru că are legătura cu echilibrul, cu emoțiile. Dacă veți vedea meciurile ei în primii ani, ea nu se lăsa pentru că nu este foarte agresivă. Este în propriul ritm. A spus că îi plac oamenii calmi, care îi explică ce are de făcut pentru că oamenii cu luna în Taur au nevoie de oameni blânzi. Are nevoie să i se dea siguranță, mai ales că este sportivă”, a mai spus Daniela Simulescu despre Simona Halep.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel