Cine conduce campania electorală a lui Băsescu
Data publicării:
Autor: Oana Stănciulescu
WhatsApp
oana-stanciulescu
oana-stanciulescu

Ședința de campanie a lui Traian Băsescu cu staff-ul său a început la ora 11, după ce președintele suspendat, așa cum a anunțat chiar el, și-a băut cafeaua, și a înotat în piscina modernizată cu 1 milion de euro, în plină criză, să moară de necaz dușmanii.

 “Ascultați la mine cum se face campanie, luați noți’e de la ăl bătrân, nu-mi trebuie nici americani, nici ruși, nici evrei. Pot și singur să-i fac varză pe useliști.

 În primul rând mi-am cumpărat, printr-o comandă specială, 30 de tricouri de la mai multe firme bune, recomandate de EBA, unul pentru fiecare zi de campanie. Însă le-am comandat aceeași culoare ca să-i derutez pe cei săraci. Să creadă că Maria spală un tricou în fiecare seara ca să pot să-l iau a doua zi. Dacă pensionarii ar afla că tricoul ăsta costă cât pensia lor, ar face atac de cord.

 Apoi am intuit cam ce o să spună împotriva mea - că s-a furat în guvernările mele cât nu s-a furat în cei 20 de ani de la Revoluție, așa că am strigat primul hoții. Când ei zic că a furat Nuți, eu zic că a furat Ponta. Nu mai contează că la ea e vorba de miliarde de euro, iar la Ponta de 2 fraze dintr-o carte. Tare sau nu? Sunt bun! Luați noțițe!

 Apoi îmi trebuia un aliat. În țară, înafară de servicii ,de Codruța și de Daniel, nu mai am pe nimeni. Adică îmi lipsesc milioanele de pensionari, profesori….așa că m-am gândit să –mi iau un aliat puternic, pe Coana Europa. Dar ca să o conving trebuia să spun că ăștia fură statul de drept.

 Îți dai sema ce le-am facut liberalilor, adică urmașilor lui Brătianu, proștii ăștia care au făcut temniță zeci de ani, să fie acuzați că sabotează statul de drept? Tare sau nu? Sunt bun!

 Șmecheriile cu justiția vi le spun la ședința de mâine. Și, hai, mai veseli că vă duc și la Londra!

 E adevărat că am un cui cu englejii ăștia, pentru că nu mi se pare corect, ca Împușcatul să se fi plimbat cu Regina în trăsură, iar eu ba! Noroc că mi-a trecut prin cap ideea cu flacăra olimpică să i-o duc Reginei cadou pentru jubileul cu nuntă.

 Oricum, facem aici o olimpiadă a noastră, am în cap și echipa.Tare sau nu?

 Auzi, cică de ce am aprins flacăra cu bricheta pe care o aveam în buzunar și nu s-a dus Funeriu să o aducă de la Olympia, din Grecia. Dă- i dracu de proști, ăștia vor să repect eu o regulă din anul 776 înainte de Hristos?

 Fiți atenți cine face parte din echipa olimpică

 La gimnastică am zis să o punem pe Elena Udrea că știe să facă podul. La câte drumuri și poduri a inaugurat fără să le înceapă săraca , eu zic că merge. Și o ia la bârnă pe Roberta, că la ce șpagat frumos a făcut în Parlament, merită și ea în lot.

 Pe Videanu, Livache, Cocoș, Botoș, Duță, Blejnar, îi pun la aruncarea cu prăjina. La câte țepe au dat ăștia...... Sigur batem recordul. Tare sau nu?

 Hai, gata, EBA , du-te dragă și aruncă-le găozarilor ăstora de jurnaliști din fața sediului câte ceva, ce găsești pe la magazin, că ai văzut ce se bucură! Tare sau nu? Sunt bun!”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel