Fata din valiză, identificată printr-o bază de date EXTERNĂ. Cine era femeia și cine ar fi autorul crimei. FILTRE în București
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Portretul-robot al tinerei, realizat de criminaliști
Portretul-robot al tinerei, realizat de criminaliști
A fost identificată tânăra din valiză. Era mama unui băiețel de doar 8 ani. 

UPDATE: Răsturnare de situație privind autorul crimei și mobilul ei. Află de AICI ultimele informații

UPDATE: Fostul soț al femeii este plecat în străinătate, unde muncește. Femeia fusese amprentată în urmă cu 4-5 ani, pentru furt. NU a practicat prostituția. Tânăra a trăit în concubinaj cu un bărbat, la domiciliul căruia a locuit până în urmă cu patru luni, alături de familia acestuia. Copilul femeii a rămas acasă la bărbatul care i-a fost concubin, conform Antena 3, fiind crescut de părinții bărbatului. Ea nu era într-o relație bună nici cu familia sa, cu părinții. Așa se explică și de ce femeia nu a fost dată dispărută. În același timp, se merge pe ipoteza că autorul crimei ar fi avut complici. 

-----

Victima, fata din valiză, în vârstă de 32 de ani, era dintr-o localitate din Ilfov. A fost căsătorită. A divorțat, își creștea singură copilul, un băiat în vârstă de 8 ani, conform Antena 3. Lucra la o societate comercială. Noaptea avea practici mai puțin ortodoxe, conform sursei citate. Principalul suspect în cazul crimei este chiar fostul soț. Ar mai fi vizată și o altă persoană.

I-a fost audiată familia tinerei, dar și prietenele. Tânăra nu fusese dată dispărută de familie. Se pare că locuiau în Ilfov, dar nu aveau domiciliu comun, tânăra de 32 de ani stând într-un ansamblu rezidențial de lângă București. Gelozia pare să fie invocată, ca motiv al crimei.

Cum a fost identificată tânăra? În baza unei amprente de la o mână care nu a fost arsă. Identificarea a venit dintr-o bază de date externă. Ucigașul este căutat la periferia Capitalei, unde ar fi filtre. 

Se pare că în ziua în care a fost găsită tânăra arzând în câmp, polițiștii nu au dat alertă județeană, nu au comunicat și nu au făcut filtre. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel