Cine a sunat la sediul PSD
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
dragnea
dragnea

Cooptarea UDMR la guvernare este o temă care a stârnit diverse reacții în cadrul opiniei publice. Potrivit secretarului general al PSD Liviu Dragnea, inclusiv cetățenii de etnie maghiară au reacționat "destul de intens", având în vedere că în cursul săptămânii trecute, la sediul PSD, aceștia au telefonat pentru a cere ca UDMR să nu intre în Guvern.

"Azi ar trebui să avem o întâlnire cu UDMR să finalizăm discuţiile, e de fapt cel mai fierbinte subiect", a spus Dragnea.

Referitr la intrarea UDMR la guvernare, secretarul general al PSD a preconizat că "O să fie o discuţie importantă, subiectul e foarte fierbinte, foarte fierbinte, reacţiile din ţară sunt destul de intense, ca să nu spun altceva, în toate sensurile".

El a arătat că s-au primit telefoane la PSD de la cetăţeni de etnie maghiară care s-au pronunţat împotriva intrării UDMR la guvernare.

"Am primit la sediul PSD, paradoxal, joi şi vineri, zeci de telefoane de la cetăţeni de etnie maghiară care zic să nu intre UDMR la guvernare. În aceste condiţii ne întâlnim astăzi", a spus Dragnea.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel